آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۶۳۱
گمشده‌ای به نام اخلاق سیاسی-2

هاشمی: بداخلاقی‌ها در عرصه سیاسی رایج شده است

نماینده تهران در مجلس گفت: امروز بداخلاقی‌هایی در بین سیاسیون مشاهده می‌شود و در برخی مسائل سیاسی این بداخلاقی‌ها رایج شده است.
هاشمی: بداخلاقی‌ها در عرصه سیاسی رایج شده است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی هاشمی، نماینده مردم تهران در مجلس گفت: امروز اخلاق در حوزه های مختلف از جمله سیاست کمرنگ شده و مورد کم لطفی قرار گرفته است.

 
وی با بیان اینکه امروز بداخلاقی هایی در برخی سیاسیون مشاهده می شود، افزود: متاسفانه در بعضی از مسائل سیاسی این بداخلاقی ها رایج شده است.
 
نماینده مردم تهران در مجلس ابراز امیدواری کرد که با توجه به تذکرات رهبری به مسئولان دولتی، قوه مقننه و بخش های عمومی کشور تلاش شود بداخلاقی ها از بین برود.
 
وی از آحاد جامعه درخواست کرد نسبت به موضوع اخلاق حساسیت بیشتری داشته باشند و با امر به معروف و نهی از منکر  در جهت جمع شدن بداخلاقی ها تلاش کنند.
 
هاشمی تصریح کرد: اگر در جهت تقویت ایمان، روحیه مردمداری و ولایتمداری تلاش کنیم می توانیم به آرمان های اخلاق نزدیکتر شویم.
 
رئیس سازمان نظام مهندسی کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم همگی منافع خودمان را در معرض تذکر و نظارت دیگران قرار دهیم و همواره نسبت به رعایت موضوعات اخلاقی توجه داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار