مومنی شریف: علیرضا قزوه نمونه‌ خوبی از هنرمند انقلابی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۷۱۵
بزرگداشت علیرضا قزوه -3

مومنی شریف: علیرضا قزوه نمونه‌ خوبی از هنرمند انقلابی است

مومنی شریف گفت: علیرضا قزوه هر جا که در مسیر انقلاب شاهد انحراف باشد انتقاد می‌کند و در واقع او نمونه‌ خوبی از هنرمند انقلابی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» محسن مومنی شریف در بزرگداشت علیرضا قزوه که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد گفت: مراسم بزرگداشت قزوه به دلیل بازگشت ایشان به کشور بعد از پنج سال و فعالیت‌های خوب ایشان در کشورهای هند و تاجیکستان است.


رئیس حوزه هنری ادامه داد: هر چند ایشان در هند هم نسبت به مسائل داخل فعال‌تر از ما بودند اما جای خالی او برای شعر و ادب انقلاب مشهود بود.


وی در خصوص برگزاری مراسم نکوداشت گفت: ایشان معتقدند تا زمانی که هنوز بزرگان و پیشکسوتان نسل‌های قبل از ایشان تقدیر نشده‌اند نباید مراسم نکوداشت گرفته شود که این هم یکی از صفات پسندیده آقای قزوه است که احترام خالصانه‌ای نسبت به بزرگان دارند و در هر مجلس و محفلی شأن و منزلت آنها را حفظ می‌کند.


مومنی خاطرنشان کرد: به یاد ندارم که قزوه حتی در خلوت در حق هیچ کدام از بزرگان بی‌احترامی کرده باشد و اصولا اهل بدگویی از کسی نیست این جوانمردی‌هاست که به انسان عزت می‌دهد و سخن او را مقبول طبع عام و خاص می‌کند.


رئیس حوزه هنری با اشاره به فعالیت‌های علیرضا قزوه در حوزه شعر گفت: من سراغ ندارم که آقای قزوه برای شهرت دست و پا زده باشند مثلا این‌طور که این روزها رایج شده نقش اپوزوسیون بازی کند اما با این وجود بیشتر مردم و علاقه‌مندان ادبیات معاصر ایشان را می‌شناسند و به جایگاه ممتاز او اذعان دارد بنابراین آقای قزوه نمونه‌ای خوب از هنرمند انقلابی است.


وی افزود: راجع‌به آنکه مربوط به انقلاب است مسامحه نمی‌کند و آنجا که لازم باشد سخن می‌گوید و اگر در مسیر انقلاب شاهد انحرافات و کجی باشد انتقاد می‌کند فریاد می‌زند اما مرزها را همواره نگه می‌دارد.
 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار