آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۰۹۸
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد:

مراجعه بیش از 12 هزار نفر به چادر‌های هفته سلامت در کهگیلویه و بویراحمد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از مراجعه بیش از 12 هزار نفر به چادر‌های هفته سلامت در شهرستان‌های مختلف استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار « خبرگزرای دانشجو» از یاسوج، سید رشید غفاری صبح امروز در نشست ارزیابی هفته سلامت سال 92 در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیان داشت: هفته سلامت نماد فعالیت های بهداشتی- سلامت است که پس از ان و در طول سال نیز شعار هفته سلامت ادامه خواهد داشت.


وی افزود: باید شعار «فشارخون را جدی بگیریم» که شعار هفته سلامت 92 بود، پس از هفته سلامت و در طول سال نیز با جدیت پیگیری شده و برنامه ریزی های مدونی در این زمینه صورت پذیرد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به خدمات ارائه شده در هفته سلامت اشاره کرد و گفت: در هفته سلامت، قد، وزن و فشارخون 12 هزار و 655 مراجعه کننده به چادرهای سلامت اندازه گیری شد که بیشترین مراجعه کننده به این چادر ها مربوط به شهرستان بویراحمد با پنج هزار و 900 مراجعه بود که پس از آن شهرستان های کهگیلویه با 4 هزار و 800 نفر ، گچساران با 1500 نفر و بهمئی و دنا با 300 مراجعه کننده قرار دارند.


غفاری، برپایی چادرهای سلامت، دریافت مشاوره تغذیه و همایش پیاده روی خانوادگی را از جمله مهم ترین برنامه هایی دانست که با استقابل ویژه مردم استان در هفته سلامت مواجه شدند.


وی به برنامه « بسیج اطلاع رسانی قلب سالم »‌که از سوی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج طراحی شده بود اشاره کرد و گفت: این برنامه  از دیگر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی  در سال 92 می باشد که هم زمان با هفته سلامت در یاسوج آغاز شده و  به مدت 6 هفته تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد که هم اکنون در حال برگزاری است و چادر ویژه ای که به منظور تدارک دیده شده است در میدان هفت تیر یاسوج بر پا شده است و شهروندان می توانند برای دریافت اطلاع بیشتر، به این چادر مراجعه نمایند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار