سپاه در اوج اقتدار در تمامی عرصه‌ها مانند دژ مستحکم ملت ایران عمل کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۸۰۴
بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های اسلامی:

سپاه در اوج اقتدار در تمامی عرصه‌ها مانند دژ مستحکم ملت ایران عمل کرده است

بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های انقلاب اسلامی در بیانه‌ای در سالروز تشکیل سپاه پاسدارن بیان داشت: سپاه در اوج اقتدار در تمامی عرصه‌ها مانند دژ مستحکم ملت ایران عمل کرده است و نقش کلیدی خود را حفظ کرده است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»از مشهد، در بیانه‌ بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های انقلاب اسلامی در خصوص بزرگداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی آمده است: امروز دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی با مرور عملکرد سپاه با برشماری کار کرد‌های ویژه و سرنوشت ساز این نهاد مردمی در صحنه‌های پاسداری از انقلاب اسلامی و رویارویی با دشمنان و متجاوزان بخصوص در مقطع 8 سال دفاع مقدس ،سازندگی و کمک به توسعه و پیشرفت کشور در زمینه‌های مختلف اعتراف می‌کنند.


در این بیانیه بیان می‌کند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به برکت دستاورد‌های ناشی از 34 سال مجاهدت و فداکاری الهام بخش و مسئولیت پذیری متعهدانه در حوزه‌های گوناگون،امروز به یک سازمان چند وجهی و تعیین کننده در کشور تبدیل شده است.


این بیانیه با اشاره به امنیت موجود در کشور به دلیل وجود سپاه می‌افزاید: عملکرد و کارنامه سپاه در همان دوران شکل گیری در دهه اول انقلاب آنچنان درخشان است که امام خمینی(ره) بنیانگذار  جمهوری اسلامی ایران در دیداری با فرماند‌هان و پاسداران انقلاب اسلامی فرمودند«اگر سپاه نبود کشور هم نبود».


در این بیانیه آمده است: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی دوم اردیبهشت ماه، سالروز تصویب اساسنامه و تاسیس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  را گرامی داشته و این روز را به سبز پوشان سرو قامت و افتخار آفرین سپاه و خانواده‌ معزز ایشان تبریک می‌گوید. 
 

پربازدیدترین آخرین اخبار