دوره‌های آموزش هوا‌ و‌ فضا در دانشگاه آزاد زنجان برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۸۷۶
برای دومین بار در کشور؛

دوره‌های آموزش هوا‌ و‌ فضا در دانشگاه آزاد زنجان برگزار می‌شود

پس از دانشگاه امیرکبیر تهران، برای دومین بار دانشگاه آزاد زنجان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی هوا‌ و فضا کرده است.

مهدی قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، گفت: پس از دانشگاه امیرکبیر تهران، برای دومین بار دانشگاه آزاد زنجان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی هوا‌ و فضا کرده است.

 

مسئول برگزاری کلاس‌‌های آموزشی هوا و فضای دانشگاه آزاد زنجان تصریح کرد: ابتدا در صدد بودیم بر روی ربات‌های جاسوسی تحقیق کرده و دوره‌های آموزشی آن را نیز برپا کنیم، ولی متاسفانه به دلیل هزینه‌های بالای این حوزه محقق نشد.

 

وی بیان کرد: این دوره‌های آموزشی در سه سطح و سه رشته متفاوت برگزار خواهد شد.

 

قنبری افزود: ساخت هواپیمای بدون سرنشین، ساخت جت بدون سرنشین و آموزش خلبانی با استفاده از شبیه‌ساز سه رشته ارائه شده به دانشجویان می‌باشد.

 

این دانشجوی دانشگاه آزاد زنجان ادامه داد: هر سه رشته مذکور در سطوح تئوری مقدماتی، عملی پیشرفته 1 و 2 ارائه خواهند شد.

 

وی تصریح کرد: با وجود اینکه رشته تحصیلی بنده متفاوت از موضوع هوا و فضا می‌باشد، علاقه شخصی باعث شد تا با کمک یکی از دوستانم پس از گذشت پنج سال مطالعه، تحقیق و تلاش پی‌ در پی به این موضوع واقف شویم، ولی این نکته نیز فراموش نشود که طی این سال ها هیچ ارگان و نهادی اقدام به کمک مالی و حمایت های جانبی نکرده است.

 

قنبری خاطرنشان کرد: هر رشته دارای 20 نفر ظرفیت می‌باشد که تاکنون نزدیک به 15 نفر در هر رشته اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار