کد خبر:۲۳۶۷۶۲
مراسم رونمایی از «بهم میاد»- 1

زائری: برخورد خیابانی با حجاب نشانه ضعف ما در این حوزه است

مدیرمسئول مجله خیمه گفت: اینکه ما حجاب را در حدی پایین آورده‌ایم که با آن برخورد خیابانی می‌کنیم نشانه ضعف ما در این حوزه است نه گفتمان حجاب.
زائری: برخورد خیابانی با حجاب نشانه ضعف ما در این حوزه است

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» حجت‌الاسلام زائری عصر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «بهم میاد» که در کافه کراسه برگزار شد گفت: در شرایطی که اهتمام برای ترجمه چنین آثاری کم است انتظار چنین اثری جای قدردانی دارد.

 

وی با بیان اینکه پیشنهادهای متعددی برای ترجمه و نشر ترجمه داشته‌ام گفت: پیشنهادهای که برای اجرا مناسب بوده معمولا با دلسردی و برخوردهای غیرمتعهدانه مواجه شده است و در بهترین حالت نگاه سیاسی به این پیشنهادها شده است.

 

مدیرمسئول مجله خیمه افزود: قاعده اساسی که در چنین کارهای وجود دارد که اگر نگاه مطلق و صددرصدی داشته باشیم مطمئنا جلوی بسیاری از کارها گرفته می‌شود.

 

حجت‌الاسلام زائری ادامه داد: این کتاب در فضا و برای مخاطبی دیگر نوشته شده است و لزوما کتاب ایده‌آلی نیست ولی می‌تواند به‌عنوان راهنما و الگوی برای ما به حساب آید.

 

وی با بیان اینکه گفتمان حجاب گفتمان قوی‌ای است، اظهار داشت: گرایش روزافزون به حجاب در کشور این مسئله را نشان می‌دهد و اینکه ما حجاب را در حدی پایین آورده‌ایم که با آن برخورد خیابانی می‌کنیم که در این مسئله هم موفق نیستیم نشان از ضعف ما در این حوزه است نه گفتمان حجاب.

 

مدیر مسئول مجله خیمه افزود: کسانی هستند که برای داشتن حجاب از زندگی، شغل و خانواده‌شان می‌گذرند و این حقیقت حجاب را نشان می‌دهد.

 

حجت‌الاسلام زائری گفت: یک خانم 60 ساله امریکایی که شیعه شده بود به من گفت شما نمی‌دانید که ما در امریکا برای داشتن حجاب چه مشکلاتی را تحمل می‌کنیم؛ وقتی با حجاب شدم خانواده‌ام مرا ترک کردند و شما نمی‌دانید حجاب در اینجا چه سختی‌های دارد.

 

حجت‌الاسلام زائری با بیان اینکه باید اصل حجاب و مفاهیم ارزشی ما در حوزه فرهنگ نشان داده شود، ادامه داد: یک دیکته بعد از نوشته شدن غلط‌هایش مشخص می‌شود و حجاب در یک خانواده مذهبی با کسی که در یک خانواده غیر مذهبی بزرگ شده کاملا تفاوت دارد و ما داریم دخترانی را که برای داشتن روزه در سحر بلند نمی‌شوند و حتی بعد از افطار به خانه برمی‌گردند تا خانوادشان متوجه روزه‌دار بودن آنها نشود.

 

وی با اشاره به کتاب «بهم میاد» اظهار داشت: چنین کارهای باعث می‌شود تا ما افق بازتری نسبت به مفاهیم عقیده و التزام به عقیده پیدا کنیم.

 

مدیرمسئول مجله خیمه اضافه کرد: کتاب بهم میاد کتابی واقع‌بینانه است که فضای رئال و واقعی را نشان می‌دهد.

 

حجت‌الاسلام زائری گفت: گاهی نگاهمان به برخی مسائل مانند حجاب آن‌قدر عرشی و آسمانی می‌شود که وقتی به زمین می‌آید در حد چادر تنزل پیدا می‌کند. درست است که حجاب مسئله آسمانی است ولی باید نگاهمان نگاهی درست باشد؛ ما فوق‌تخصص در از بین بردن مفاهیم و ارزش‌ها داریم.

 

وی اضافه کرد: تردیدهای عینی که در دین وجود دارد حق هر کسی است و همین تردیدهاست که مسیر یقین را ایجاد می‌کند.

 

مدیر مسئول مجله خیمه ادامه داد: این چنین کارهای قبل از هر کسی باید به دست سیاست‌گذاران فرهنگی برسد چرا که این کتاب‌‌ها به ما تجربیاتی را می‌دهند که از طریق آن می‌توانیم به هدفمان برسیم.

 

وی افزود: این کتاب را به جای اینکه به یک دختر تهرانی توصیه نمی‌کنم،‌ مگر تیراژ این کتاب چقدر است که بتوانیم آن را برای 20 میلیون دختر تهیه کنیم؛ امیدوارم این کتاب و امثال آن توسط مدیران سیاستگذار فرهنگی خوانده شود.

 

زائری افزود: امیدوارم که نهادهای فرهنگی که بودجه دارند به چنین کارهای اثرگذاری توجه نشان دهند.

 

مدیر مسئول مجله خیمه در پایان خاطرنشان کرد: حجاب فارغ از ملاحظات سیاسی و اجتماعی یک انتخاب اعتقادی است ولی در جامعه ما که رشوه و ربا بیداد می‌کند - ربایی که جنگ علنی با خداست - به مسئله حجاب بیشتر از ربا توجه می‌کنیم؛ نسبت به دین باید همان مقدار حساسیت داشته باشیم که صاحب دین از ما خواسته است. متأسفانه ما ربا را کنار گذاشته‌ایم و به مسئله حجاب بیش از حد توجه می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Netherlands
۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۸
عزیزمن!شماانگارماموربه نتیجه هستید.حالااگرنتیجه به نظرشماچیزدیگری بودچه می گفتید؟ اسلام همه راماموربه تکلیف کرد.مسئله عفاف اجتماعی تکلیف قانون وحکومت اسلامیست. درست است که کارفرهنگی می خواهداین کاربرای امثال شماست که بدنبال تقسیم میراث انقلاب وریاست وسیاست رفتیدوازااصل تکلیف تبلیغیتان غافل ماندید.تقصیرنیروی انتظامی نیست. آنهاااگروظیفه شان راانجام ندهندمطمئناافرادپررووبی تقوی بیشتررونق می گیرندو اصلاآنهابدنبال خسته کردن ومبارزه باقانون هستندتاقانون رابشکنندوجامعه رابقول خودآزاد وفاسدکنند.بنظرشمابایدهمه آیات وروایات وفقه رادراینخصوص کنارگذاشت.ونقش دولت اسلامی رادردفاع ازحدودالهی وحریم وهنجارهای جامعه اسلامی نادیده گرفت چون شمامطابق زمان وبه به چهچه افرادومخاطبان خاص می اندیشیدوسخن می گوئید؟
---------------------
درضمن افرادوشرکتهایی که دعوت به شرکت درهمایش وفراخوان عرضه محصولات شدنددرشان سازمان تبلیغات اسلامی نبودند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار