رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور پیش بینی کرد که امسال کمکهای خیرین مدرسه ساز تا 1500 میلیارد تومان افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حافظی شب گذشته در پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان لرستان در خرم آباد، با اشاره به رشد تصاعدی کمک های خیرین مدرسه ساز گفت: امسال پیش بینی می شود که میزان تعهدات خیرین مدرسه ساز کشور تا 1500 میلیارد تومان افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه با وجود تشدید تحریم ها این نگرانی وجود داشت که میزان کمک های خیرین مدرسه ساز در سال گذشته کاهش یابد، افزود: خوشبختانه خیرین سال گذشته 1084 میلیارد تومان در امر مدرسه سازی کمک کردند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور به وجود 5000 خیر مدرسه ساز در کشورمان اشاره کرد و گفت: 10 درصد از مردم ایران در برون مرزها ساکن هستند که فرزندان آنها بر اساس فرهنگ دشمنان ما علیه فرهنگ کشور خودشان تربیت می شوند؛ از این رو برای جلوگیری از این معضل 900 خیر مدرسه ساز در خارج از کشور به امر مقدس مدرسه سازی برای دانش آموزان ایرانی مشغول هستند تا این دانش آموزان تحت تاثیر فرهنگ کشور خودمان آموزش ببینند.
حافظی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز بستر خوبی را برای تحصیل فرزندان این آب و خاک فراهم کرده اند، ادامه داد: همانگونه که ملت ایران در زمان جنگ با جهاد نفس از سرزمین خود دفاع کردند امروز نیز آنها با جهاد مال در امر خیر مدرسه سازی مشارکت می کنند.
وی کمک های خیرین مدرسه ساز کشور را بیش از کمک های اختصاص یافته توسط دولت اعلام کرد و افزود: این در حالی است که در دیداری که با وزیر آموزش و پرورش داشتم، آقای حاجی بابایی گفت که در زمان وزارت من قطعا منابع اختصاصی دولت نسبت به خیرین افزایش خواهد یافت؛ اما این وعده وزیر تا بحال تحقق نیافته و تعهدات خیرین همواره از اعتبارات دولت بیشتر بوده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور با تاکید بر اینکه مشارکت در امر خیر مدرسه سازی تنها به داشتن ثروت نیست و این کار خیر لیاقت می خواهد، گفت: بوده اند انسان های زراندوزی که از دنیا رفته اند؛ اما علی رغم اینکه ثروت هنگفتی از آنها به جا مانده ولی افتخار مشارکت در این امر خیر را نیافته اند و قطعا این چنین افرادی هم در دنیا و هم در آخرت دچار خسارت می شوند.
حافظی خاطرنشان کرد: در جشنواره های خیرین مدرسه ساز امسال تنها در شهرستان های استان تهران خیرین رقمی معادل 250 میلیارد تومان کمک کرده اند.
لازم به ذکر است، اختصاص 6000 متر مربع زمین به ارزش 10 میلیارد تومان و ساخت مجتمع آموزشی در شهرستان بروجرد در فضایی به مساحت 15 هزار متر مربع و به ارزش 30 میلیارد تومان، اهدای یک قطعه زمین به مساحت 4000 متر مربع و به ارزش 300 میلیون تومان برای احداث مدرسه شبانه روزی، اهدای یک قطعه زمین به ارزش شش میلیارد تومان توسط شهرداری بروجرد، تعهد ساخت یک مدرسه توسط خیر تهرانی با اعتبار 900 میلیون تومان، احداث مدرسه شش کلاسه در بروجرد با اعتبار 500 میلیون تومان، احداث سه آموزشگاه شش کلاسه توسط انجمن اولیاء و مربیان شهرستان کوهدشت تنها بخشی از کمک هایی بود که خیرین مدرسه در پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان لرستان نسبت به انجام آنها متعهد شدند.