کد خبر:۲۳۷۲۶۹
با حضور دکتر داوری اردکانی؛

وضع کنونی تفکر در ایران در سرای اهل قلم نمایشگاه کتاب بررسی می‌شود

نشست بررسی وضع کنونی تفکر در ایران با حضور دکتر رضا داوری اردکانی، نویسنده و جمعی از علاقمندان تفکر و اندیشه در سرای اهل قلم نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،  نشست بررسی وضع کنونی تفکر در ایران پنجشنبه 12 اردیبهشت همزمان با روز معلم از ساعت 11:30در سرای اهل قلم نمایشگاه بیست و ششم برگزار می شود؛ در این نشست جمعی از علاقمندان، چهره های فرهنگی و مشتاقان مباحث اندیشه و تفکر حضور خواهند داشت و در این برنامه دکتر داوری اردکانی، نظریات علمی خود را درباره وضع کنونی تفکر در ایران تبیین خواهد کرد.

 

کتاب وضع کنونی تفکر در ایران اواخر سال گذشته با مقدمه جدید پس از 30 سال منتشر شد. دکتر داوری اردکانی در این اثر  به بررسی موضوع تفکر و پیشینه آن می پردازد و ضمن بررسی وضعیت تفکر در ایران، خواننده را با موضوع زبان که آیینه تفکر و معرفت است و موضوعات دیگر در زمینه فرهنگ، فلسفه، شعر، تحولات جدید علم و ... آشنا می کند.

 

مولف این اثر معتقد است که هر دوره تاریخی با یک اصول و مبادی خاص آغاز می شود و وقتی این اصول از اعتبار و اثربخشی افتاد، دوره تاریخی به پایان می رسد. از نظر دکتر داوری قومی که تاریخ آن به پایان رسیده با تفکر، اصول تازه ای را وضع می کند یا آن را از دیگران فرا می گیرد و تاریخ تازه ای را آغاز می کند.

 

«وضع کنونی تفکر در ایران» در هشت فصل به کلیاتی در باب آشنایی با تفکر اروپایی، شرق شناسی و بحران تفکر در ایران، وضع ما در برابر تاریخ غرب، وضع تاریخی فلسفه در ایران، وضع فلسفه در روزگار ما، وضع کنونی شعر، وضع کنونی زبان فارسی و خاتمه پرداخته است.

 

 همچنین مراسم رونمایی از 5 کتاب چاپ اول انتشارات سروش در حوزه کودک و نوجوان با حضور نویسندگان ارجمند آقای مصطفی رحماندوست و سرکار خانم سوسن طاقدیس جمعه  12 اردیبهشت از ساعت 11 الی 13 در نمایشگاه بین المللی کتاب، سالن سرای اهل قلم کودک برگزار خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار