کد خبر:۲۳۸۴۱۲
باقری‌ لنکرانی در فرودگاه شیراز:

حضورم را در ساعات ابتدایی نام‌نویسی یک عبادت می‌دانم/ مهم‌ترین کارم در فتنه 88 تشکیل کانون بصیرت بود

کاندیدای جبهه پایداری گفت: مهم‌ترین کارم را در فتنه 88 تشکیل کانون بصیرت شیراز می‌دانم که مورد تایید رهبر انقلاب نیز قرار گرفت.
حضورم را در ساعات ابتدایی نام‌نویسی یک عبادت می‌دانم/ مهم‌ترین کارم در فتنه 88 تشکیل کانون بصیرت بود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری‌ لنکرانی عصر امروز  در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز در جمع خبرنگاران بر شایعات ساکت فتنه بودنش مهر رد زد و بیان کرد: مهم‌ترین کارم در فتنه 88 تشکیل کانون بصیرت در شیراز و روشنگری بود که مورد تقدیر رهبری قرار گرفت. وی افزود: حضورم در ابتدای ساعات آغازین نام‌نویسی برای انتخابات را یک عبادت می‌دانم.

 

کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: بعد از وقایع خرداد 88 و به خصوص اتفاقاتی که پس از اقامه نماز جمعه رهبر معظم انقلاب اتفاق افتاد تمام افرادی که در توانشان بود وظیفه روشنگری داشتند.

 

باقری لنکرانی گفت: من نیز در همان مقطع چه در زمانی که مسئولیت وزرارتخانه را داشتم و چه پس از آن در حد توان خود در دانشگاه‌ها حضور یافتم و تا حد توانم روشنگری کردم.

 

وی اضافه کرد: در خدمت برخی‌ها، آبان ماه 88 در شهر مقدس شیراز کانون بصیرت را راه‌اندازی کردیم که تلاش این تشکل در جهت روشنگری بود و یک‌سال بعد از تشکیل کانون، زمانی که گزارش عملکرد را خدمت رهبری دادیم ایشان ضمن قدردانی فرمودند که کار اصلی همین روشنگری‌ها است و امیدوارم همین را ادامه دهم.

 

کاندیدای ریاست جمهوری بیان کرد: در زمینه رفع مسائل اقتصادی آنچه مهم است اینکه برای پنج دهک پایین جامعه که با بحران معیشت دست به گریبان هستند در دولت یازدهم اقدام فوری صورت گیرد.

 

وی گفت: این هم به نوبه خود کار درمان علامتی است، اما درمان اساسی توجه به ریشه بحران‌های اقتصادی است.

 

باقری لنکرانی بیان داشت: تحول در نظام بانکی، مبارزه با فساد و از بین بردن زمینه‌های انحصار در اقتصاد کشور و انضباط مالی باید مورد توجه دولت آینده قرار گیرد.

 

وی افزود: دولت همچنین باید بتواند نقدینگی در کشور را کنترل کند و هزینه‌های زاید را کم کند و این روش‌ها منجر به رونق کسب و کار و کارآفرینی در کشور می‌شود.

 

کاندیدای ریاست جمهوری گفت: فارس به لحاظ علمی در خیلی رشته‌ها قطب علمی کشور است و علی رغم ظرفیت بالا و این پیشینه تاریخی شیراز که دارالعلم بوده چرخه علم و فناوری و تبدیل این چرخه به ثروت در استان فارس به خوبی انجام نشده است وبه همین دلیل است که در سال‌هایی باعث شده فارس بالاترین نرخ بیکاری را داشته باشد.

 

وی بیان داشت: مهم‌ترین اقدام به عنوان اقدام ریشه‌ای در فارس ضمن توجه به مشکلات حاد و روزمره این است که به تکمیل چرخه علم و فناوری در استان توجه شود.

 

لنکرانی گفت: ظرفیت علمی استان نباید صرفا ظرفیت دانشگاهی باشد بلکه باید تبدیل به یک ظرفیت هایی شود که در فضای اقتصادی به تولید ثروت برای عموم مردم استان فارس بیانجامد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار