کد خبر:۲۳۸۴۵۵
معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس مطرح کرد:

شرکت ده‌ها هزار نفر از مردم فارس در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس از شرکت ده‌ها نفر از مردم ولایتمدار فارس در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کمال فیروزآبادی عصر دیروز در جلسه هماهنگی ستاد ارتحال امام(ره)، با بیان اینکه ده‌ها هزار نفر از مردم فارس در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) شرکت می کنند، عنوان کرد: فارس در سال گذشته رتبه برتر کشور در بحث اعزام زائران به مراسم ارتحال امام(ره) را به خود احتصاص داد.

 

وی افزود: دولت در بحث مراسم ارتحال امام(ره) تسهیلات مختلف را فراهم می‌کند و خدمات مطلوبی به زائران می‌دهیم.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات با اراده مشترک مردم حماسه ساز می‌شود، خاطرنشان کرد: حضور حداکثری و تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی با مشارکت محقق می شود، ممکن است بین کاندیدا‌های ریاست جمهوری اختلاف نظری وجود داشته باشد، اما همگی اراده مشترک دارند.

 

فیروزآبادی تصریح کرد: اتحاد و اراده مشترک باعث محقق شدن حماسه سیاسی و اقتصادی می شود و از طرفی باید توجه داشت که سند چشم انداز نیز یک سند نیست، بلکه اراده ملت و رهبری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار