آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۰۱۵
لنکرانی:

از رنگ‌های بنفش و نارنجی سر در نمی‌آورم/ راه مقابله با جریان انحرافی روشنگری است

گزینه جبهه پایداری برای انتخابات در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامشهر گفت: جریان انحرافی به دنبال نفوذ در نظام است که راه مقابله با آن روشنگری است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نشست انتخاباتی کامران باقری لنکرانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صبح امروز برگزار شد.


در این نشست لنکرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عملکرد احمدی‌نژاد را ادامه می‌دهید یا خیر؟ پاسخ داد: در ابتدای هشت سال حکومت دولت احمدی‌نژاد تغییرات مهمی در سیاست‌های کلان قوه مجریه ایجاد و پاسخگویی به مردم بیشتر شد؛ در ابتدا رویکرد دولت تأکید بیشتر بر اصول و مبانی بود، اما به مرور بر روی این اصول پافشاری نشد، هدفمندی یارانه نقطه قوت دولت بود و احمدی نژاد عموم مردم را مدنظر قرار داد؛ نکته دیگر اینکه حتی معتقد بود حمایت از اقشار ضعیف جامعه باید بیشتر باشدف اما موضوع دوم چندان مورد توجه قرار نگرفت.


وی در ادامه افزود: نقدپذیری در این دولت کم بود و اینکه گفته شد خط قرمز من نزدیکانم هستند، سخن درستی نبود؛ همچنین رئیس جمهور باید از عقل جمعی استفاده کند و مشورت پذیر باشد، به طور کلی در این دولت نقاط ضعف و قوت بسیاری وجود داشت.


این کاندیدای احتمالی در پاسخ به انتقاد برخی مبنی بر انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: برخی می‌گویند مشکلات اقتصادی که وجود دارد به خاطر انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است، اما باید توجه داشته باشیم که به واسطه وجود این سازمان، مدیر اجرایی کشور قدرتی بر روی بودجه نداشت و همه هزینه‌ها باید به تصویب این سازمان می‌رسید، بنابراین احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به عنوان راه‌حل مشکلات کشور کار درستی نیست.


لنکرانی با بیان اینکه نگاه ما به موضوعات منسجم نیست، ابراز داشت: مثلاً نگاه ما به مسکن مهر، نگاه پروژه‌ای است در صورتی که باید نگاه کلان باشد و در آن فرهنگ، آموزش و غیره را مورد توجه قرار دهیم.


وی در ادامه درباره ادامه روند احمدی‌نژاد افزود: برخی فکر می‌کنند برنامه‌های کشور کاری ایستا است، در حالی که مخاطرات، تهدیدها و آسیب‌ها در گذشته نسبت به امروز متفاوت می باشد، بنابراین روند برنامه‌ریزی باید پویا باشد و باید از برنامه‌ریزی کلیشه‌ای پرهیز کنیم.


این کاندیدای احتمالی در پاسخ به این سوال که اصلی‌ترین برنامه شما چیست، پاسخ داد: در بحث کاندیداتوری ریاست جمهوری باید بتوانیم گفتمان آرمان‌گرایی و واقعیت‌گرایی را پیاده کنیم و این را مهمترین بحث سال 92 می‌دانم؛ همچنین برای حل مشکلات کشور باید بر ارزش‌ها بیش از گذشته پافشاری کنیم.


لنکرانی در ادامه افزود: اگر کسی بگوید من خیلی خوب هستم، یعنی از مرحله عصمت هم بالاتر رفته است، اما باید تلاش کنیم در فضای دینی احتمال خطا را به حداقل برسانیم؛ در حقیقت مسئولان باید در ابتدا امر به معروف و نهی از منکر را بیش از دیگران بپذیرند.


وی در ادامه در پی برنامه‌هایش تصریح کرد: ایجاد شبکه نخبگانی، حتی اگر از سوی آنها انتقاد هم وجود داشته باشد، باید پشتیبان دولت باشد و در این راستا برنامه‌ای را تهیه کردیم تا با حضور کارشناسان، از این مسئله برای تقویت دولت یازدهم استفاده کنیم.


گزینه جبهه پایداری برای انتخابات درباره عدم حضور بخشی از افراد جامعه در انتخابات خاطرنشان کرد: شرکت نکردن مردم یا دانشجویان به خاطر عملکرد بد برخی از کاندیداهاست؛ چون به گونه‌ای که وانمود می کنند، رفتار نمی کنند؛ عده‌ای نیز در تلاش هستند تا شور و نشاط انتخابات را کم‌رنگ کنند، باید توجه داشته باشیم که اصل اول انتخابات حضور و مشارکت مردم است و اینکه چه کسی رأی بیاورد اولویت بعدی است، بنابراین نباید به گونه‌ای رفتار کرد تا جهت‌گیری اصلی مخدوش شود و باید بدانیم که رای مردم اوضاع را تغییر داده است.


لنکرانی در مورد وجود جریان انحرافی گفت: با دو موضوع در نقد دولت دهم مواجه هستیم، این دولت در برخی عملکردها به برخی از ارزش‌ها که به خاطر آن از مردم رای گرفت، بی‌توجه بود و عملکرد خوبی نداشت؛ نکته دیگر اینکه برخی فکر کردند قرار گرفتن در موضع قدرت به آنان توان ایده‌پردازی دینی می‌دهد، در صورتی که در این مسئله جایی برای فتوای شخصی وجود ندارد.


وی در ادامه افزود: زمانی که غرب به دنبال این مسئله بود که اثبات کند ایران با کشورهای اسلامی دیگر متفاوت است، در این رابطه فردی موضوع مکتب ایرانی را مطرح کرد، باید بدانیم که مطرح کردن این موضوع حتی از جهت عقل سیاسی نیز اشکال داشت، اما نکته حائز اهمیت این است که این افراد در نهایت به دنبال اسلام بدون روحانیت هستند با وجود اینکه امام خمینی(ره) قربانی تحجرها بودند، اما تاکید ایشان این بود که کیان روحانیت باید حفظ شود و کسانی که این موضوع را مطرح می کنند حتی اگر متوجه نباشند باز در جورچین دشمن خدمت می کنند.


این کاندیدای احتمالی ادامه داد: جریان انحرافی با این مفهوم که گفته شد، وجود دارد و به دنبال نفوذ است و راه مقابله با آن فقط روشنگری است.


لنکرانی درباره حضور افراد در کابینه‌اش ابراز داشت: از کابینه دولت دهم بین دو تا سه نفر را انتخاب می‌کنم، اما تلاش می کنم طیف مدیریتی را با استفاده از نخبگان کشوری گسترش دهم؛ زیرا یکی از آفت‌ها نگاه حزبی دولت است  که باعث شد دولت کارکرد خود را از دست بدهد.


وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور انتخاباتی شما در این برهه از زمان در دانشگاه‌ها خلاف قانون نیست، پاسخ داد: اگر به ‌عنوان حضور در میان دانشجویان اجتماع آنان باشد، خلاف قانون نیست و این مصداق تبلیغات زودهنگام محسوب نمی‌شود.


گزینه جبهه پایداری برای انتخابات درباره حضور اصلاح‌طلبان یا سایر جناح‌ها در دولت آینده گفت: دولت شخصیت حقوقی دارد و تصمیمات باید به تصویب هیئت دولت برسد، افرادی که در این جایگاه قرار می‌گیرند باید توان آن را داشته باشند و بر اساس شخصیت حقیقی وارد عرصه شوند، دولت باید افراد شایسته را در کنار یکدیگر جمع کند و مهم‌ترین نقش رئیس جمهور نگاه علاج‌جویانه و تخصص و خلاقیت اوست، پس اینکه از چه طیف یا جناح‌بندی باشد، اهمیتی ندارد.


لنکرانی درباره دلیل اخراجش از دولت دهم ابراز داشت:‌ 1460 روز در خدمت دولت بودم و مسئولیت من تمام شد؛ از سوی احمدی‌نژاد به من مسئولیت‌های دیگری پیشنهاد شد که نپذیرفتم و معتقد بودم باید حضور من در عرصه‌های دیگر مفید به فایده باشد.


این کاندیدای احتمالی درباره مذاکره با آمریکا گفت: عدم ارتباط با آمریکا مسئله‌ای بود که از سوی امام خمینی (ره) مطرح شد؛ زیرا در این ارتباط منافع ما مدنظر قرار نمی‌گرفت، اما این روزها نگاه آمریکا در برخورد با ایران در حال تغییر است و این مسئله را درک کرده که سرنوشت ایران مانند فروپاشی شوروی سابق نخواهد بود.


وی درباره ارتباط با روسیه تصریح کرد: روسیه به دلیل اقتصاد پویا و منابع انرژی یکی از کشورهای پرقدرت است، اما قدرت‌های جدیدی در آسیا و آمریکای جنوبی در حال شکل‌گیری هستند که باید رابطه اقتصادی ایران را با این کشورها فعال کنیم، کشورهایی که با ما تخاصم ندارند.


لنکرانی درباره آموزش زبان مادری در مناطق مختلف کشور گفت: موضوع زبان و گویش در کشور ما جزو میراث ملی است و باید با همبستگی مورد تأکید قرار گیرد؛ همه اقوام ایرانی به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند؛ مثلا آذری‌ها در ابتدا خود را ایرانی و بعد آذری می‌دانند درباره سایر قومیت‌ها نیز همین‌گونه است ارکان همبستگی ملی وجود دارد، اما باید به این سرمایه‌ها نیز توجه کنیم.


این کاندیدای احتمالی در پاسخ به این سوال که آیا به رنگ‌ها اعتقاد دارید، گفت: وجود نماد می‌تواند اثرگذار باشد، اما نماد فقط رنگ نیست، برخی فقط رنگ‌بازی می‌کنند که این خیلی بد است و اینکه انتخابات نباید به صحنه تخاصم تبدیل شود باید صحنه همبستگی باشد نگرانی از استفاده از رنگ ممکن است فرد را در انحصار قرار دهد  و من از رنگ‌های بنفش و نارنجی سردرنمی‌آورم.


گزینه جبهه پایداری برای انتخابات درباره حضور جلیلی در عرصه انتخابات خاطرنشان کرد: ما با جلیلی تفاوت گفتمانی نداریم آنچه اصل است این است که در انتخابات رقابت درون گفتمانی را ناصحیح می‌دانیم و اصل این است که انتخابات با حضور یک نفر به نتیجه برسد و ائتلاف برای ریاست جمهوری معنای ندارد و یک نفر باید این منصب را بر عهده بگیرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۳
بابا جان کلا سر در نمياري سنت به اين چيزا قد نميده شما هنوز بايد ياد بگيري تجربه کني
2
4
ب
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۹
پس ظاهرا شما سر در مياري !
خب الحمدلله
بدون نام
-
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۲
دمت گرم
0
1
م
-
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
با آمدن آيت الله انشاء الله بساط همتون جمع ميشه
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار