آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۲۳۰
فرمانده سپاه فجر فارس:

امروز چهره‌های موجه ارزشی پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند

فرمانده سپاه فجر فارس گفت: امروز چهره‌های موجه ارزشی پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند و باید مراقب بوده تا انسجام نیروهای خودی را مورد توجه قرار داده و ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سرتیپ غلامحسین غیب‌پرور امروز در جمع هادیان سیاسی سپاه فجر استان فارس که در سالن همایش‌های امام علی (ع) سپاه فجر برگزار شد، بیان کرد: یُسر ما در فتنه 88 بود، امروز شرایط انتخابات، شرایط بسیارمطلوبی است. 

 

وی افزود: هادیان سیاسی نباید مصداقی را تبلیغ کنند، بلکه باید دعوت از آحاد مردم برای حضور پررنگ در انتخابات را در اولویت قرار دهند.

 

فرمانده سپاه فجر فارس گفت: ما با افرادی که فتنه 88 را ساختند هیچ گاه آشتی نمی‌کنیم و این خط قرمز ماست، با کسانی که ولایت گریز هستند تعارفی نداشته و آنان را قبول نداریم، بویژه افرادی که مرتب سنگ ولایی بودن را به سینه زده و پای کار نیز لنگ زدند.

 

غیب پرور با طرح این سوال که افرادی که فتنه 88 را درست کردند می شود به آنان گفت که حضورشان در صحنه انتخابات آزاد است، افزود: اینکه به آنان بگوییم شرایط مهیاست در انتخابات شرکت کنید، اینها فیگورهایی است که به درد جامعه غرب می خورد، نه جامعه اسلامی.

 

وی افزود: برخی فتنه گران نیز امروز به دنبال حرکت های نمایشی بوده و می خواهند مردم را به نوعی فریب دهند که باید گفت این حرکت ها به درد مردم نمی خورد.

 

فرمانده سپاه فجر استان فارس همچنین با اشاره به ثبت نام کاندیدای ریاست جمهوری افزود: معیار ما در انتخاب افرادی نیست که با هم در دقیقه آخر به ثبت نام می آیند و یا اینکه رادیوهای بیگانه ثبت نام آنان را اعلام کرده و جشن می گیرند.

 

غیب‌پرور بیان کرد: مردم نباید فکر کنند دشمن همیشه آن طرف مرزهاست،گاهی مواقع دشمن به بیخ گوش ما می‌آید و امروز باید ما دشمن‌شناسی را بخوبی از خود بروز دهیم و در این زمینه هوشیار باشیم.

 

وی گفت: این انتخابات تنها تاثیر داخلی ندارد، بلکه اثرات منطقه ای و بین‌المللی نیز دارد و باید صحنه را بخوبی شناخت و خودی شناس باشیم و اجازه ندهیم چهره هیچ کدام از چهره‌های ارزشی مخدوش شود.

 

فرمانده سپاه فجر فارس بیان کرد: امروز چهره‌های موجه ارزشی پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند و باید مراقب بوده تا انسجام نیروهای خودی را مورد توجه قرار داده و همدیگر را تضعیف نکنیم و به خاطر مسائل پیش پا افتاده به جان هم نیفتیم.

 

غیب‌پرور افزود: اینها که می‌گویند به انقلاب اعتقاد داریم با حلوا حلوا دهنشان شیرین نمی‌شود، بلکه باید آنان که ادعای انقلابی دارند به سوابقشان توجه کرد و میزان و محک را دفاع و پشتیبانی از ولایت دانست.

 

وی گفت: مردم ما امروز لیاقت همه چیز دارند و رئیس جمهور ما نباید رئیس جمهور فشل و سست عنصر باشد، بلکه باید با ایمان و اعتقاد به مردم میثاق ملی را مورد توجه قرار دهد.

 

فرمانده سپاه فجر فارس تصریح کرد: رئیس جمهور مملکت باید کلمه به کلمه پایبند به قانون باشد و مهم ترین اصل مربوط به ولایت فقیه را داشته باشد.

 

غیب‌پرور گفت: رئیس جمهوری می خواهیم که به ولایت بی اعتنا نباشد و 10 روز قهر نکند و نکته مهم که رهبری فرمودند: داشتن تهذیب اخلاقی آن را مورد توجه قرار دهیم.

 

وی بیان داشت: حماسه باید مبتنی به زمان سنجی خاصی باشد و اگر بخواهیم در یک کلمه حماسه را تفسیر کنیم حماسه یک اقدام جهادی است و اگر به شکل جهادی وارد نشویم، محقق نمی شود.

 

فرمانده سپاه فجر فارس بیان داشت: امروز باید بدانیم میدان حماسی کجاست و اثرات یک حماسه سیاسی عالم گیر است و باید دائما این را تبلیغ کنیم که مردم آنچه به عنوان انتخابات ریاست جمهوری مدنظر دارند، اثرات آن در جمهوری اسلامی نیست، بلکه میدان اثر تمام کره زمین است.

 

غیب‌پرور تصریح کرد: در حماسه سیاسی دشمن به دنبال این است بشدت در خطوط خودی نفوذ کند اینها عواملی هستند که یک حماسه سیاسی را می تواند رقم بزند.

 

وی گفت: اگر وضعیت دشمنان را در عالم نگاه کنیم متوجه می شویم که آمریکا دچار یک فروپاشی شده و با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته باشند آمریکایی که با گوشه چشمی شرق و غرب عالم را کنترل می کرد امروزه در اداره کوچکترین نقطه مانده است.

 

فرمانده سپاه فجر فارس بیان داشت: امروز نظام ایالت آمریکا به یک نظام مقوایی و پوشالی تبدیل شده که در پرتو نظام اسلامی افتاده است و دشمن تلاش دارد هر رفتار نظام ما را گران تمام کند و به دنبال این است در سراسر عالم بگوید این نظام اسلامی کارآمد نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رضا
-
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۳
توهين از نظر اسلام قابل قبول نيس
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار