آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۲۳۳
ویژگی‌های رئیس‌جمهور اصلح - 5

مردمى بودن و ماندن از بزرگترین افتخارات انقلاب اسلامى است

مردمى بودن در نظام جمهورى اسلامى، یک شاخه‌ اصلى است؛ یعنى رأى، هویت، کرامت و خواست از جمله‌ عناصر اصلى در این نظام و بناى مستحکم است.
مردمى بودن و ماندن از بزرگترین افتخارات انقلاب اسلامى است

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ رهبر انقلاب اسلامی مهم‌ترین وظیفه مسؤولان در شرایط کنونی را کار و تلاش بی‌وقفه و خدمت به مردم دانستند و تأکید کردند: مردمی‌بودن مسؤولان و ارتباط نزدیک آنان با مردم و خود را خدمتگزار مردم دانستن و دچار غرورنشدن و حفظ پاکدامنی و مسؤولیت‌شناسی از جمله وظایف سنگین مسؤولان در رده‌های مختلف است.


امسال به دلیل نامگذاری سال حماسه سیاسی و اقتصادی توجه به شاخص مردمی بودن مهم است زیرا بعد از8 سال رئیس جمهوری قرار است انتخاب شودکه نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی را نداشته و نقاط مثبت آن را دارا باشد و این اهمیت در بیانات مقام معظم رهبری طی سال ها در ذیل آمده است.


1.خط اصلى دوم، مردمى بودن است. مردمى بودن در نظام جمهورى اسلامى، یک شاخه‌ى اصلى است؛ یعنى رأى مردم، هویت مردم، کرامت مردم، خواست مردم، از جمله‌ى عناصر اصلى در نظام جمهورى اسلامى و این بناى مستحکم است. رأى مردم تعیین‌کننده است. نیازهاى مردم، هدف اساسىِ دولتمردان و نظام جمهورى اسلامى است. این نیازها، هم نیازهاى مادى است و هم نیازهاى معنوى و اخلاقى و روحى.( بیانات‌ در مراسم هیجدهمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى(ره) ۱۳۸۶/۰۳/۱۴)


2.رهبر انقلاب شاخصه دوم جمهوری اسلامی را مردمی بودن آن بیان کردند و افزودند: در نظام اسلامی، رأی، اراده و خواست مردم، به معنی واقعی کلمه، تعیین کننده است و تأمین نیازهای آنان هدف اساسی مسئولان به شمار می رود.( مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب(ره) با حضور رهبر انقلاب ۱۳۸۶/۰۳/۱۴)


3.این مردم بیدارند، این مردم با اسلام آشنا هستند، این مردم در صحنه حاضرند و این مردم پاى دشمنى را که به سمت این کشور بیاید قطع مى‌کنند و اجازه نمى‌دهند. دشمن از این مردم عصبانى است، از این نظام عصبانى است، از این مسؤولان عصبانى است. لذاست که هرچه حُسن در این مملکت هست، آنها انکار مى‌کنند. چیزهایى را هم نسبت مى‌دهند که خلاف واقع و دروغ است.( بیانات در دیدار مسئولان شوراهاى اسلامى ۱۳۷۸/۰۳/۰۴)


4.یکى از بزرگترین شاخصهاى مردمى بودن حکومتها در دنیا، عبارت است از این‌‌‌که مردم در انتخابات و گزینشهاى بزرگ ملى، چقدر شرکت مى‌‌‌کنند. در آن کشورى که بیش از هشتاد درصدِ حائزین شرایط براى رأى دادن در پاى صندوقها حضور مى‌‌‌یابند - یعنى کشور ما - طبق معیارهاى جهانى با همه منطقها و زبانهایى که امروز در دنیا، در عالم سیاست و مسائل سیاسى و اجتماعى مطرح و قابل فهم است، حکومت و نظام، نظامى مردمى است؛ نظامى است که در آن، حضور مردم محسوس است.( پیام به مناسبت حلول سال نو ۱۳۷۷/۰۱/۰۱)


5.آقایان و خانم‌هاى نماینده سعى کنند مردمى بمانند. مردمى بودن هم فقط این نیست که انسان هر گاهى یک بار به محل انتخابات سر بزند. البته آن خیلى لازم است، باید رفت، سرزد، با مردم ملاقات کرد، منقطع از مردم نباید شد؛ در این شکى نیست؛ اما فقط این نیست! نباید ما در جمهورى اسلامى کمک کنیم به ایجاد یک طبقه‌ى جدید، یک طبقه‌ى برخوردارِ اشرافىِ جدید. نباید بگذاریم این کار انجام بگیرد. این هم با دستور و حکم و فرمان حاصل نمی‌شود، با دل، با ایمان، با انگیزه، شدنى است.( بیانات ‌در اولین دیدار با نمایندگان مجلس هشتم‌ ۱۳۸۷/۰۳/۲۱)


6.مردمى بودن، یعنى این انقلاب از سوى مردم وفادارانه مورد حمایت قرار بگیرد؛ نظام اسلامى از سوى مردم مورد تأیید و حمایت و پشتیبانى کامل قرار بگیرد. اگر حضور مردم نمی بود، اگر فاصله‌ى بین مردم و نظام ایجاد میشد، نظام نمیتوانست در مقابل دشمنان مقاومتى بکند. این حضور مستحکم مردم است که پشتوانه‌ى ایستادگى مسئولان است. بدون تردید دشمن در جدا کردن مردم از نظام اسلامى شکست خورده است.( مروری بر سخنرانی در اجتماع عظیم مردم قم ۱۳۸۹/۰۸/۱۸)


7.رهبر انقلاب اسلامی مهم‌ترین وظیفه مسؤولان در شرایط کنونی را کار و تلاش بی‌وقفه و خدمت به مردم دانستند و تأکید کردند: مردمی‌بودن مسؤولان و ارتباط نزدیک آنان با مردم و خود را خدمتگزار مردم دانستن و دچار غرورنشدن و حفظ پاکدامنی و مسؤولیت‌شناسی از جمله وظایف سنگین مسؤولان در رده‌های مختلف است.( دیدار مسئولان اجرایی و جمعی از اقشار مختلف مردم استان یزد با رهبر انقلاب ۱۳۸۶/۱۰/۱۶)

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار