يك خروار سند از دانشگاه آزاد در كميسيون اصل 90 وجود دارد
عليرضا زاكاني در حاشيه جلسه علني امروز در گفت وگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص اظهارات اسلامي عضو كميسيون امنيت ملي كه در هفته گذشته در جمع خبرنگاران گفته بود، دانشگاه آزاد و كيسميون اصل 90 پرونده اي ندارد، گفت: در صحبتي كه بنده با اسلامي داشتم دليل اين اظهاراتشان را پرسيدم وي در پاسخ جواب داد با دو نفر از نماينده ها در مورد دانشگاه آزاد صبحت كردم كه آنها گفتند شكايتي از طرف دانشگاه آزاد صورت نگرفته است.
وي ادامه داد: يكي از اين دو نماينده، در سخنانش استناد به آنها كرده بود فدايي، نماينده تهران بود كه من با وي در اين خصوص صحبت كردم كه ايشان گفت: اين حرف را من نزدم و دانشگاه آزاد پرونده بزرگي دارد.
زاكاني اضافه كرد: اسناد مربوط به دانشگاه آزاد در بخش مخفي كاري در دست فدايي است.
نماينده تهران ادامه داد: از اسلامي مي خواهيم كه در خصوص اظهاراتش در جمع خبرنگاران مبني بر عدم وجود پرونده دانشگاه آزاد در بخش زمين خواري تكذيبه اي صادر كند.
وي با اشاره به اينكه هر کسي که از دانشگاه آزاد شكايت مي كند منبع تعقيب آن را مي زند، بيان داشت: تا كنون 7 و 8 مورد شكايت از دانشگاه آزاد داشتم كه همه آنها منع تعقيب خورده است.
زاکاني خاطرنشان كرد: با اين وجود بحث دانشگاه آزاد را همچنان دنبال خواهم كرد؛ چراكه معتقدم بزرگترين مجموعه اي كه مي تواند اين افراد را بر سر جايشان نشانده و آنان را ذيل قانون قرار دهد افكار عمومي و در راس آن دانشجويان و جوانان روشن ضمير است كه به دنبال تحقق عدالت در اين زمينه هستند.
نماينده تهران در خصوص شكايت دانشگاه آزاد از خودش گفت: نماينده دانشگاه آزاد در دادگاه سليمي نمين به من گفت ما از شما شكايت كرده ايم و من از اين موضوع استقبال كردم و خطاب به آنها گفتم بسيار جاي تشكر است؛ چراكه شما محفلي را ايجاد مي كنيد تا ما در مورد دانشگاه آزاد بيشتر حرف بزنيم.
وي تصريح كرد: اظهارات اسلامي در خصوص دانشگاه آزاد كاملاً نادرست است؛ چراكه يك خروار سند در كميسيون اصل 90 از دانشگاه ْآزاد وجود دارد.
زاکاني با استناد به گزارش ديوان محاسبات و گزارشات متعددي كه در مورد دانشگاه آزاد وجود دارد، اظهار داشت: بخشي از اين گزارشات 10 ارديبهشت سال 87 در مجلس قرائت شده است.
نماينده تهران ادامه داد: هزاران هكتار زمين در بهترين مكان هاي كشور در دست دانشگاه آزاد است.
وي اضافه كرد: طبق اسناد موجود 3162 هكتار از اراضي منابع ملي و اراضي شهري به يكي از دانشگاه هاي غيردولتي كه همان دانشگاه آزاد است بدون رعايت ضوابط داده شده است./انتهاي پيام/