به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، عبدالله گنجی امروز در جمع دانشجویان بسیجی جهرم در استان فارس بیان کرد: نگاه عاطفی به کاندیداها و جریانات سیاسی از آسیبهای انتخاب فرد اصلح است؛ چراکه عاطفه ما را باز میدارد تا با یک نگاه باز انتخاب کنیم.
وی افزود: بهترین روش برای انتخاب، روش پدیدارشناسانه است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه با بیان اینکه تجربیات 34 ساله برگزاری انتخابات در ایران باید ما را به یک بلوغ سیاسی رسانده باشد، گفت: باید باور به حاکمیت اسلام در عرصه سیاسی و اجتماعی از ویژگیهای رئیس جمهور باشد.
گنجی گفت: باید دقت شود که رئیس جمهور به اندیشه سیاسی امام تمام قامت احترام بگذارد و قبول داشته باشد.
وی اضافه کرد: رئیس جمهور باید از ویژگیهایی همچون تعهد به الترام عملی به احکام، ساده زیست، صبوری و سعه صدر، کارآمدی، تجربه و مدیریت کلان، برخورداری از مدیران خوب، برنامه داشتن، ولایتپذیری در عرصه اجرا، ثبات فکری، باور به کار کارشناسانه در اداره کشور، قانونمداری، برخورداری از روحیه تعامل و تواضع، سلامت روانی و شخصیتی و پیشینه مناسب برخوردار باشد.
این تحلیلگر سیاسی در پاسخ به سوالی مبنی بر ورود هاشمی به عرصه انتخابات گفت: فهم هاشمی از فضای کشور این است که این فضا بحرانی بوده و تنها خودش میتواند آن را اداره کند.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه بیان داشت: هاشمی احساس میکند که با مظلومنمایی و برخوردهایی که با فرزندانش شده است، رای بسیاری میتواند به دست آورد.
گنجی گفت: مشکل مشایی فکری و اعتقادی بوده و شاخصها و مبانی تشیع با این افکار منطبق نیست.
وی در پاسخ به سوالی در مورد نقش رهبری انقلاب در انتخاب رئیس جمهور آینده افزود: مقام معظم رهبری نظر خاصی روی افراد ندارند.
استاد دانشگاه علامه گفت: صحنه تکثر اصولگراها صحنه خوبی نیست و سپاه و بسیج در انتخابات از کسی حمایت نمیکند.
گنجی بیان داشت: سه گفتمان سازش، ارزش و کارآمدی و سه آرایش سیاسی دولت، اصلاحطلب و اصولگرا در انتخابات پیشرو رقابت دارند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اصلاحطلبها کاندیدای مناسبی ندارند و نامزدهای آنها قدرت جمعآوری رای مردم ندارد و به این نتیجه رسیدهاند که باید پشت سر هاشمی باشند، با توجه به اینکه آن را نیز قبول ندارند.