بیانیه بسیج دانشجوی علوم پزشکی یاسوج در محکومیت هتک حرمت صحابه پیامبر (ص)

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از یاسوج، بسیج دانشجویی و هئیت محبان(ع) دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در بیانیه ای ضمن محکومیت اقدام خباثت آمیز وهابیون در هتک حرمت صحابی پیامبر و امام علی (ع)، برلزوم وحدت میان مسلمین و ترد کج اندیشان تاکید کردند.
در این بیانیه آمده است: اکنون که موج بیداری اسلامی ستون های کاخ های استکبار را به لرزه در آورده و مانند خاری در چشمان پلید آنها فرو رفته است، گروهی که خود را ارتش آزاد سوریه نامیده اند و به پشتوانه دولتهای غربی و مستکبر و برخی کشورهای خیانت کار منطقه به کشتار مردم بی گناه و قطع حرث و نسل و توهین به صحابی پیامبر پرداختند، که این اعمال خباثت آمیز نشان دهنده عمق مبانی فکری واعتقادی این اشخاص که مورد حمایت شیاطین غرب وشرق قرارگرفته اند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: امروز نیز برسر این پیچ تاریخی و در شرایطی که پس از وقایع چند سال اخیر در دست اندازی مستکبرین و بلاد مسلمین و توهین های آنها به رسول گرامی اسلام و سعی آنها در رخنه در اسلام ناب محمدی (ص)، لزوم وحدت مسلمین بیش از پیش احساس می شود، و تمامی مسلمین شیعه و سنی باید در مقابل وهابیت و بهائیت، دو فرقه ظاله دست پرورده ی استکبار، دست به روشنگری بزنند تا چهره واقعی وابسته این دوفرقه ی ضد اسلامی مشخص گردد.