رحیم مخدومی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اولویت های فرهنگی کاندیداهای انتخابات گفت: یکی از انتظاراتی که از دولت ها می رود این است که چشم اندازی را برای فرهنگ قائل باشند؛ به طور مثال زمانی که یک دولت برای 4 سال زمام کشور را در دست می گیرد باید بتواند برای حوزه کتاب افقی ترسیم کند و مشخص کند که بعد از 4 سال قرار است به کدام سمت حرکت کنیم ولی متاسفانه این اتفاق نمی افتد.
نویسنده کتاب «من مدیر جلسه ام» افزود: الان بعد از 34 سال که از عمر انقلاب می گذرد، نمی توانیم مدعی باشیم جایگاه مان در فرهنگ کجاست؛ چون دچار روزمرگی شده ایم.
وی با بیان اینکه به طور مثال باید چشم انداز سینما مشخص شود تا بدانیم قرار است در 4 سال آینده در کجا قرار بگیریم، ادامه داد: البته نباید به این مسئله به صورت سلیقه ای نگاه کرد بلکه باید شأن فرهنگی انقلاب اسلامی را در نظر گرفت. باید بدانیم چگونه می خواهیم بعد فرهنگی انقلاب را در عرصه داخلی و بین المللی نشان دهیم.
مخدومی با ذکر مثالی اضافه کرد: اگر خودمان را در موضع یک شرکت خارجی که در نمایشگاه کتاب حضور دارد قرار دهیم در واقع شأن فرهنگی انقلاب اسلامی را در بعد کتاب می بینیم؛ در واقع دولتمردان ما در حوزه فرهنگ با شأن نظام جمهوری اسلامی بیگانه اند.
نویسنده کتاب «امام گردان» اظهار داشت: ما باید در حوزه فرهنگ دارای چشم اندازی مشخص شویم و زمانی که این چشم انداز تعیین شود، می توانیم در مورد سینما، ادبیات داستانی، هنرهای تجسمی و .... و مسیری که باید طی کنند تصمیم گیری کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه درست نیست که بگوییم حوزه کتاب بر حوزه سینما و یا .... اولویت دارد، خاطر نشان کرد: تمامی حوزه های فرهنگ به نوعی ملزومات این حوزه به شمار می روند که به صورت زنجیره وار حرکت کرده و بر یکدیگر تاثیر می گذارند.