کد خبر:۲۴۱۸۰۴
جلیلی در نشست موضوع«فناوری و مسائل دانش‌بنیان»:

پرهیز از نگاه تک‌بعدی برای تبدیل دانش به رفاه/ ایجاد نقاط اشتراک با کشورها مختص آمریکا و اروپا نیست

جلیلی گفت: ‌اگر می‌خواهیم دانش به رفاه تبدیل شود نباید تک‌بعدی نگاه کنیم و دولت باید در عرصه‌های مختلف با پرهیز از نگاه مجرد از متخصصان امر استفاده نماید.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نشست انتخاباتی سعید جلیلی کاندیدای ریاست جمهوری با جمعی از نخبگان اقتصادی  با موضوع فناوری و مسائل دانش‌بنیان صبح امروز 6 خرداد برگزار شد.
 
این نشست با پرسش‌هایی از سوی حضار مطرح شد که جلیلی به پاسخگویی آنان پرداخت.
 
جلیلی با بیان اینکه تاکنون چهار محور اساسی مطرح کرده‌ام در مورد محور اول برنامه‌هایش ابراز داشت:‌ با برآورد از کشور و شناخت ظرفیت سخت افزار و نرم افزاری و افراد در کشور به این نتیجه می‌رسیم که اگر این افراد آزاد و شکوفا شوند قدرتی ایجاد خواهد شد که قابل مقایسه با چیزهای دیگر نیست.
 
وی درباره محور دوم برنامه‌هایش گفت: باید دید این ظرفیت‌های برچه اساسی قرار است آزاد شود و من در این زمینه معتقدم ظرفیت‌های باید بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی باشد.
 
این کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به سومین محور از برنامه‌هایش گفت:‌ آزادسازی ظرفیت‌ها بدون استفاده از آحاد مردم محقق نمی‌شود و باید این کار را باور داشت.
 
جلیلی درباره چهارمین محور برنامه‌هایش ابراز داشت: چهارمین محور از برنامه‌ها این است که رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه باید تمام ظرفیت‌های کشور را در این زمینه به کار گیرد اما در این زمینه دستگاه‌های دولتی نباید مانع از آزاد شدن ظرفیت‌ها شوند و آن را نیز فعال کنند و سازوکار دولت در بخش های مختلف باید این گونه باشد.
 
وی در ادامه افزود: ‌نباید وقتی به دستگاه‌های دولتی مراجعه شود با ایجاد موانع ناامیدی ایجاد کنند بلکه دستگاه‌های دولتی باید به سراغ افراد بروند و این موضوع در عرصه‌‌های مختلف باید صورت گیرد.
 
جلیی با اشاره به وجود ظرفیت‌های نرم افزاری، سخت افزاری و نیروی انسانی خاطر نشان کرد: تلاش مجموعه نظام باید این باشد تا این ظرفیت‌ها را به شکل حداکثری استفاه کند تا چرخه کار کاملا تغییر نماید اما مسئله این است که دستگاه‌های دیوان سالاری در برابر این موضوع مقاومت می‌کنند.
 
وی با اشاره به نافرجام بودن موضوع تولید در کشور گفت: یکی از مشکلات اساسی این است که ابتدا و انتهای آنچه که مبنای تولید قرار می‌گیرد مشخص نیست و در بسیاری از موارد دولت حتی حاضر نیست مشتری کالا شود.
 
جلیلی با بیان اینکه اگر می‌گوییم نظام دیوان سالاری ضعیف است باید سازوکار ایجابی برای آن داشته باشیم ابراز داشت: در دستگاه‌های مختلف معاونت‌ها رویکردهای متفاوتی دارند و دستگاه‌ها باید انسجام‌بخشی پیدا کنند به عنوان مثال یکی از کارویژه‌ها در وزارت خارجه می‌تواند همین موضوع باشد.
 
جلیلی با بیان اینکه سیاست خارجی ایران مبتنی بر پارادایم جمهوری اسلامی است تصریح کرد:‌ در سیاست خارجه هر کشور دیدهگاه‌های خود را مطرح می‌کند و ما باید در سیاست خارجه نقاط مشترک و فرصت‌های فراوانی را نسبت به سایر کشورها شناخته و از آن استفاده کنیم اما نگاه دیوان سالاری در ایران نقاط مشترک را فقط درباره چند کشور مطرح می‌کند در صورتی که ظرفیت کشورها فقط مربوط به امریکا و اروپا نیست.
 
این کاندیدای ریاست جمهوری اگر می خواهیم به فناوری بها بدهیم تا دانش به رفاه تبدیل شود نباید تک‌بعدی نگاه کرد خاطر نشان کرد: در این عرصه باید از فرصت‌ها استفاده کنیم و در هر عرصه‌ای دولت نباید به موضوع به صورت مجرد نگاه کرده و تصمیم‌گیری کند و باید در همه عرصه‌ها از متخصصان امر استفاده نماید.  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار