
کد خبر:۲۴۳۲۱۶
فصلنامه «به سپیدی یاران جبهه» در دانشگاه پیام نور خرم آباد منتشر شد
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرم آباد از انتشار دومین شماره از فصلنامه «به سپیدی یاران جبهه» در این دانشگاه خبر داد.
سید محمد زاهدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دومین شماره از نشریه «به سپیدی یاران جبهه» توسط بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرم آباد با محتوای انتخاباتی در هزار نسخه منتشر شد.
وی افزود: در این نشریه مطالبی با عنوان کاندیدای اصلح از نظر امام خامنه ای، انتخابات از منظر امام خمینی (ره)، انتخابات شوراها در بیانات رهبر انقلاب و مطالبی همچون امر به معروف و نهی از منکر واجب فراموش شده، دلایل نامگذاری سال با نام سال حماسه سیاسی- حماسه اقتصادی از جانب رهبر معظم انقلاب و مذاکره با آمریکا آری یا نه چرا؟ منتشر شده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرم آباد گفت: این نشریه در نماز جمعه این هفته شهر خرم آباد نیز توزیع خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.