آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۴۴۶
در فضای مجازی؛

گونه‌شناسی فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم منتشر شد

این پروژه نوعی وضع شناسی فکری و معرفتی کاندیداهاست و نوعی ظرفیت‌شناسی و تحلیل و ارزیابی کاندیداها پس از گذشت بیش از ۳۰ سال انقلاب اسلامی است.
گونه‌شناسی فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم منتشر شد


به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ اگر انقلاب اسلامی را مدعی جهانی شدن و فتح قلل جهانی بدانیم، بی‌تردید صف‌آرایی گسترده‌ای در برابر آن شکل خواهد گرفت و این صف‌آرایی امروز اتفاق افتاده است. بنابراین اصلی‌ترین چالش انقلاب اسلامی، تقابل با تمدن مدرن با داعیه جهانی شدن است. بزرگ‌ترین بحران جهان اسلام نیز سکولاریزم است.


مدیریت کلان کشور موضوع همیشگی و پرچالشی است که افراد و گروه‌های مختلف، با نظرات گوناگون به ارائه راهکار در آن می‌پردازند. در همین راستا مسئله انتخابات ریاست جمهوری نیز مسئله بسیار مهم، اساسی و تعیین‌کننده‌ای است. مسئله سپردن سرنوشت بخش عمده‌ امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، روابط خارجی و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است.


از این رو «گونه‌شناسی فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم» در این برهه تاریخی ضرورت پیدا می کند و نیاز به نوعی بازنگری در عرصه سیاسی و فکری جمهوری اسلامی است. این پروژه نوعی وضع شناسی، به لحاظ فکری و معرفتی کاندیداهاست و پروژه‌ای سیاسی نبوده و نوعی ظرفیت‌شناسی و تحلیل و ارزیابی کاندیداها پس از گذشت بیش از 30 سال انقلاب اسلامی است.


از این‌رو پایگاه پژوهشی – تحلیلی راهبرد در راستای ارتقای آگاهی عمومی اقدام به انتشار این گونه‌شناسی می‌کند. در این متن به دو سوال اساسی پاسخ داده شده است.


1-      آیا می‌توان ادعا کرد که پس از 30 سال از انقلاب اسلامی ایران، غالب انتخابات‌های ریاست‌جمهوری از بن‌مایه‌های فکری و معرفتی برخوردار بوده‌اند؟


2-      آیا اساساً شأن ریاست جمهوری نیازمند فضای فکری است؟


می‌توانید این جزوه راهبردی را ازسایت http://rahbordy.ir دریافت کنید.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار