بایرامی: پیام داخلی حضور در 24 خرداد، انسجام دلی برای خلق حماسهای دیگر است

عباس بایرامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: 24 خرداد اوج حماسه سیاسی ملت ایران است.
وی گفت: مردم باتفکر حماسه سیاسی در طول 34 سال گذشته نشان داده اند که همواره پیرو رهبری بوده اند.
مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: مردم و کاندیداها در این دوره با حضور گرم در ساعات اولیه در پای صندوق های رای حضور داشتند.
بایرامی گفت: در 24 خرداد یک روز پرحماسه خواهیم داشت و برگ زرین دیگری را در دفتر افتخارات ملت ثبت خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه کاندیداها و طرفداران به آراء و نظرات تمکین کنند، تاکید کرد: مجری انتخابات وزارت کشور است؛ اما نمایندگان خود نامزدها قطعا هرگونه سوء استفاده از انتخابات را مخدوش نکنند.
مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: پیام داخلی حضور حماسی در 24 خرداد انسجام و همدلی است برای خلق حماسه های دیگر.
بایرامی گفت: با پشتوانه مردمی قدرت چانه زنی و حرف حق ملت ایران علیه مستکبران افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، ملت ایران بهتر از مردم عصر رسول الله (ص) هستند.
مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: باید با رعایت تقوی و اعتماد به نظام و ولایت، همدل و هم صحبت حماسه ای دیگر خلق کنیم.