آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۸۸۷
کرباسچی در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»:

«روحانی» همانند «خاتمی» ناباورانه رئیس‌جمهور شد

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی شعارهای کاندیدای پیروز 92 را شبیه کاندیدای پیروز 76 دانست و گفت: در آن زمان هم آقای خاتمی با شعار بهبود زندگی مردم، ناباورانه رئیس‌جمهور شد.

کرباسچی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره تحلیل خود از فضای سیاسی - انتخاباتی کشور گفت: گروه‌ها و گرایش‌های سیاسی اگر خواهان برد افکار و عقاید خود در سطح جامعه هستند و می‌خواهند که مورد استقبال عمومی قرار گیرند باید به زندگی روزمره مردم توجه ویژه‌ای داشته باشند.


شهردار اسبق تهران ادامه داد: تمام گروه‌های سیاسی باید به این مسئله توجه کنند که شرایط زندگی مردم بسیار مهم بوده و مردم خواهان زندگی در یک شرایط اعتدال و میانه‌روی همه‌جانبه هستند.


وی دلیل دیگر انتخاب روحانی را گرایش به تغییر دانست و عنوان کرد: بحث دیگر در این زمینه، بحث تغییر شرایط زندگی مردم است؛ در این هشت سال با شعار ایجاد شرایط بهتر نه تنها وضع به جایی رسید، بلکه مردم در تنگنا قرار گرفته و کسب و کار و معیشت‌شان دچار مشکل شد.


دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی مردم ایران را خواهان آرامش دانست و گفت: مردم خواهان آرامش و ثبات سیاسی – اقتصادی بوده و در واقع رای آنها به روحانی رای به اعتدال و خردگرایی است؛ زیرا آقای روحانی سابقه‌ای غیر از میانه‌روی و خردگرایی نداشته‌ است.


شهردار اسبق تهران با بیان اینکه گروه‌ها و سیاسیون از این انتخاب عبرت بگیرند، ادامه داد:‌ همه مدیرانی که قصد دارند در جامعه اسلامی ایران به فعالیت بپردازند باید این را در نظر داشته باشند که همواره مردم ایران را در یک شرایط معقول اقتصادی و آرامش روانی نگه دارند؛ زیرا ممکن است که مردم در مقطعی فشار اقتصادی را تحمل کنند، اما اگر این مسئله تبدیل به مورد دائمی شود آن‌وقت شرایط برای مردم طاقت‌فرسا خواهد شد؛ مردم به روحانی رای دادند؛ چون فکر می‌کنند وی توانایی ساختن شرایطی بهتر برای نسل آینده و فرزندان آنها را دارد.


وی شعارهای مطرح شده توسط کاندیدای پیروز را شبیه کاندیدای پیروز سال 76 دانست و گفت: در آن زمان هم آقای خاتمی با شعار بهبود زندگی مردم در همه زمینه‌ها همچون سیاست و آزادی‌های فرهنگی، ناباورانه انتخاب، و به‌عنوان رئیس جمهور منتخب مردم معرفی شد.


کرباسچی دنیا را مقدمه آخرت دانست و تاکید کرد: ما همواره در دعاهای دینی‌مان عاقبت بخیری در دنیا و آخرت را برای یکدیگر آرزو می‌کنیم؛ چون کسی که نتواند زندگی مادی خود را تأمین کند، بینش قوی‌‌ای هم نخواهد داشت و در آخرت هم وضع مناسبی ندارد.

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: وقتی شما این دنیا را درست نمی‌کنید، نمی‌توانید مدعی باشید که آخرتتان و بعد معنوی زندگی شما درست است؛ چون تمام زندگی شما صرف تأمین شرایط اولیه زندگیتان شده و وقتی برای معنویات باقی نمی‌ماند، بنابراین مقدمه آخرت همین دنیاست.


وی گرایش توده‌های عمومی مردم را گرایش به اعتدال و آرامش و امید به آینده دانست و اظهار داشت: اگر همه گروه‌ها چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا در جهت تأمین آرامش و از بین بردن گرفتاری‌های توده‌های عمومی جامعه حرکت کنند و به تأمین اهداف و مقاصد مردم همت گمارندف در بین مردم جا خواهند داشت و حتماً در دولتی که دولت اعتدال و میانه‌روی است از آنها استفاده خواهد شد.


کرباسچی در پایان دولت آینده را دولت وحدت ملی دانست و تاکید کرد: وحدت به معنای این است که افراد و سیاسیون منافع ملی را بر منافع فردی ترجیح داده و قبل از تأمین اهداف سیاسی خود به فکر تأمین زندگی مردم و آنها باشند، به این ترتیب کسانی که بخواهند با شعارها مردم را درگیر کنند، موفق نخواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
جريان اصولگرايي بايد تمام تلاش خود را انجام بدهد که وزير اقتصاد و فرهنگ و امورخارجه داراي سوابق اصولگرايي باشد که جهت بازگشت سياسي خود حداکثر استفاده را بکنند
19
17
ايراني
-
۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵
من با حرفاي کرباسچي مخالفم.
الان هم که با وجود شرايط اقتصادي مردم و با توجه به تخريب گسترده اي که در اين چند سال عليه دولت بود،فقط 50 درصد به روحاني راي داده اند.
و اين نشان از افت شديد گفتمان اصلاح طلبي دارد.
تازه اينکه روحاني اصلاح طلب هم نيست و خود را ميانه رو مي داند.ديگر اصلاح طلباني مثل خاتمي و کروبي که جاي خود.
پيروزي روحاني فقط به خاطر عدم يکپارچگي طرف مقابل بود.
اميدواريم در اين دولت نظام همچنان عزتمندانه به پيشرفتهاي خود ادامه دهد.
به اميد مايوس شدن دشمنان...
22
18
جوان
۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
يعني 50 درصد آرا کمه؟
در مقايل فقط چيزي حدود 27 درصد به اصولگرايي راي دادن که البته خيلياشون هم اصولگرا نبودن بلکه بخاطر کاراي قاليباف تو شهرداري راي دادن
از طرفي 28 درصد تو انتخابات شرکت نکردن که خودتون هم ميدونيد اگه شرکت ميکردن به کي راي ميدادن
دوستدار وطن
۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
بله
پنجاه درصد خيلي هم کمه.
ميشه بگين کدوم رييس جمهور با 50 درصد اومد رو کار؟
بعدش هم بقيه آرا تماما مال اصولگراهاست
هنر روحاني سياه نمايي وضعيت بود که خوشبختانه اصولگراها از اين کارا بلد نيستند.
ضمنا شما با کدوم منطقي ميگين که اگه بقيه مي اومدن به روحاني راي ميدادن؟
مث اين که ديگه خيلي توهم شماها زده بالا...
خط ولايت
-
۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۸
در روز عاشورا فقط 72 تن ماندند...
وبراي هميشه جاودان شدند
اين است نتيجه تحمل و پايداري...
18 ميليون نگوييد اگر در عاشورا بوديم کمک حال امام حسين بوديم
تاريخ برميگردد حسيني بودن خود را ثابت کنيد ديگر، آيا کرديد؟!
کاش 4 سال بعد حداقل مختار باشيم
4
0
خط ولايت
-
۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۰
پس آقاي کرباسچي الان آن کشورهايي که بهبود زندگيشان در رتبه هاي بالا قرار دارد بهترين آخرت رتدارند...آ؛هان؟؟؟
1
0
خط ولايت
-
۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۲
معتدلون در صف يزيد قرار گرفتند...
1
0
خط ولايت
-
۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
روحاني فقط بخاطر سياه نمايي 8 ساله ي احمدي نژاد و تعريف و تمجيد از دوران هاشمي و خاتمي و طرفداري از سران فتنه و يه سري وعده ي الکي مثل بالا بردن يارانه ها و رابطه با غرب سر کار اومددر هر حال بايد همه بدونن که ما بيداريم و پشت سر رهبري اماده ايم و هيچ کسي نميتونه ايران رو به فنا بده.
11
8
عاشق سياست
-
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۵
کاايراني جماعت به کجارسيده که اصلاح طلباازحقوقشون دفاع کنن.شمااصلاح طلباهمونايي نبوديدکهسال 88کشور رو به آتيش کشيديد،حالا ژس انسان دوستانه براي ماميگيريد وطن فروشا.بميرم براي رهبرمملکتم که اونقدغيب بود که فقط سه،چهارمليون نفرپشتش بودن.مثل کفتارافتادن به جون مملکتمون،نميدونم ديگه چي ازجونمون ميخوان..............
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار