کد خبر:۲۴۶۵۹۴
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی گلستان:

جهاد فرهنگی از اولویت‌های اردوهای جهادی است

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گلستان گفت: جهاد فرهنگی و توجه به زیرساخت‌های فرهنگی مناطق محروم از اولویت‌های اردوهای جهادی است.

محمدحسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، در آستانه اعزام گروه های جهادی دانشجویی به روستاهای محروم گلستان بیان کرد: اردوهای جهادی یک جریان فرهنگی است و بسیج دانشجویی به دنبال آشنا کردن جوانان با فرهنگ تولید، محرومیت زدایی و ترویج فرهنگ کار و تلاش است.


وی با اشاره به اینکه جهاد فرهنگی و توجه به زیرساخت‌های فرهنگی مناطق محروم از اولویت‌های اردوهای جهادی است، تصریح کرد: کشور نیازمند حرکت های جهادی و نیروی انسانی توانمند و متخصص است؛ از این رو باید از ظرفیت بسیج دانشجویی استفاده کرد؛ چراکه دانشجویان بسیجی ترکیبی از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی و تأثیرگذار هستند.


مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گلستان تاکید کرد: دانشجویان با درک محرومیت های جامعه، خود را برای مدیریت آینده آماده می کنند.


حیدری خاطرنشان کرد: اردوهای جهادی بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای استفاده از شور و نشاط انقلابی جوانان مستعد در پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی برگزار می شود.

 

وی افزود: در این راستا گروه جهادی شهید خرازی دانشگاه پیام نور گالیکش فردا جهت خدمت رسانی و رفع فقر فرهنگی به روستای یورت کاظم از توابع شهرستان گالیکش اعزام می شوند.


مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: اعزام گروه های جهادی دیگر از اول تیرماه شروع می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار