به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» اردشیر شیخ آزادی گفت: به منظور ارتقاء سطح سلامت دهان و دندان مردم استان و به دنبال راه اندازی دانشکده دندانپزشکی خرم آباد، اولین درمانگاه دندانپزشکی تخصصی در بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد شروع به کار کرد.
وی افزود: این درمانگاه وابسته به دانشکده دندانپزشکی خرم آباد است ودر حال حاضر با بهره مندی از 7 یونیت دندانپزشکی برای بزرگسالان و یک یونیت نیز برای اطفال روزانه خدمات تخصصی دندانپزشکی را از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر با ظرفیت پذیرش 30 نفر ارائه می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ده متخصص رشته های مختلف دندانپزشکی کار ارائه خدمات دندانپزشکی تخصصی در این درمانگاه را برعهده دارند و بیماران نیازمند به خدمات تخصصی دندانپزشکی می توانند در صورت نیاز با مراجعه مستقیم و یا با ارائه معرفینامه از دندانپزشکان عمومی شاغل در سطح شهرهای مختلف استان به این درمانگاه تخصصی مراجعه نمایند.