به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1390 با هدف آشنا کردن دانشجویان با مباحث اقتصادی کشور تاسیس شد. این مرکز به خاطر برگزاری کارگاه های تخصصی، جلسات هفتگی و گفتمان سازی مسائل اقتصادی در دانشگاه با استقبال اساتید و دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی مواجه شد.
محمد امینی رعیا موسس و مسئول مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» گفت: هم اکنون این مرکز مطالعات دانشجویی با فعالیت چندین گروه دانشجویی در حوزه های مسائل و مشکلات اقتصادی کشور، سیاست صنعتی، اقتصاد اسلامی و ... از تشکل های فعال دانشگاه علم و صنعت بوده و در تابستان سال جاری نیز به فعالیت های خود ادامه خواهد داد و برنامه هایی از جمله کارگاه دوروزه تخصصی اقتصادی، جلسات هفتگی اقتصاد اسلامی و ... را دنبال خواهد کرد.
وی افزود: این مرکز در سال تحصیلی 91 – 92 هشت شماره از نشریه تحلیلی اقتصادی خود با نام "ساختار پویا" را که حاصل تلاش دانشجویان و برآمده از تحقیقات آنان در این مرکز است منتشر کرد و مورد تمجید اساتید و دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت. این نشریه مسائل روز اقتصادی، تحلیل موضوعات اقتصادی، ارائه مطالب کارشناسی و گزارش فعالیت های صورت گرفته در این مرکز را منتشر می کند.
محمد امینی رعیا ادامه داد: مرکز مطالعات اقتصادی به عنوان تیم اجرایی در برگزاری دو همایش ملی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه علم و صنعت نیز با دانشکده پیشرفت این دانشگاه همکاری کرده است.
وی در آخر گفت: با توجه به اینکه جای تشکلهای تخصصی این چنینی در دانشگاه ها خالی به نظر می رسد و آشنایی نخبگان و جوانان دانشگاهی با مسائل اقتصادی لازمه امروز جامعه است که به مطالبه تخصصی نیز منتهی می شود و می تواند برکات زیادی برای کارآمدی کشور داشته باشد، راه اندازی چنین مراکزی در سایر دانشگاه ها حائز اهمیت است. امیدواریم که کشور در افق 1404 در جهت کارآمدی حرکت کند و بتواند به عنوان الگویی برای جهانیان باشد که این هدف جز با حضور و تلاش جوانان دغدغه مند محقق نخواهد شد.