به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سید محمد صادقی، با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت به عنوان پایه گذار آموزش مجازی در ایران از سال 1380 کار خود را شروع کرده است، اظهارکرد: در حال حاضر این دانشگاه دارای 4000 دانشجو در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی است.
وی با تاکید بر اینکه متون درسی و امتحانات دانشجویان دانشکده مجازی همانن دانشجویان دوره روزانه است، خاطرنشان کرد: اساتیدی که در این دانشگاه حضور دارند، اساتید مجرب و همان اساتید دورههای روزانه هستند.
به گفته وی مدرکی که در پایان دوره به دانشجویان داده میشود دارای آرم و مهر دانشگاه علم و صنعت است و از اعتبار و اصالت لازم برخوردار است.
صادقی با بیان اینکه این دانشگاه در ابتدا کار خود را در چهار رشته کارشناسی شروع کرد، اظهار کرد: در حال حاضر این دانشگاه در40 رشته کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو میپذیرد و در نظر دارد رشتههای بیشتری را پوشش دهد.
وی با بیان اینکه دانشگاه الکترونیکی این قابلیت را دارد که دانشجویان در هر مکان و موقعیت در کلاس حضور یابند، افزود: بیشتر دانشجویان این دانشگاه دختران شاغل و اکثرا در رشتههای مدیریت و کامپیوتر میباشند.
صادقی افزود: این دانشگاه در ابتدا در رشته مهندسی صنایع و مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد بیشترین پذیرش دانشجو را داشت، اما در حال حاضر در رشتههای عمران، مکانیک، برق، راه آهن و معماری نیز بیشترین پذیرش را دارد.
رییس دانشگاه الکترونیک علم و صنعت با اشاره به تشکیل بحث تولید محتوا در سیستم، اظهار کرد: دانشجویان حتی در صورت عدم حضور در کلاس میتوانند در زمان دیگری فایل را دریافت و از آن استفاده کنند.
صادقی در خصوص میزان شهریه دانشجویان دانشکده مجازی دانشگاه علم و صنعت، تصریح کرد: هزینه دانشگاه الکترونیک بسیار کمتر از دانشگاههای غیرانتفاعی، آزاد و پیام نور است، حتی میتوان گفت مبلغ شهریه این دسته از دانشجویان، یک سوم شهریه دانشجویان شبانه است.
منبع:ایسنا