600 اثر مكتوب درباره امامخميني(ره) در نمايشگاه كتاب
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين موسسه فرهنگي، در سالنهاي ناشران عمومي، كودك و نوجوان و بازار جهاني به ترتيب 338، 58 و 224 عنوان كتاب با محوريت آثار مرتبط با امامخميني(ره) عرضه ميكند.
همچنين 11 عنوان كتاب الكترونيك مانند «روحالله» شامل كاملترين دايرهالمعارف چندرسانهاي درباره امام(ره)، «وعده ديدار: نامههاي حضرت امام (ره) به حجتالاسلام و المسلمين حاج سيد احمد خميني» و «جلوههاي كلام» در غرفه ناشران عمومي به نمايش گذاشته ميشوند.
«سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در انديشه امامخميني(ره)»، «آيين انقلاب اسلامي: گزيدهاي از انديشه و آراء امامخميني(ره)» ،«"ديوان امام»، «پرتوي از خورشيد: خاطراتي از دوران زندگي امامخميني(ره) ويژه نوجوانان و جوانان» و «كتابشناسي موضوعي امامخميني(ره)» از جمله آثار درنظر گرفته شده براي عرضه در غرفه موسسه تنظيم و نشر آثار امامخميني(ره) هستند.
بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت با حضور ناشران داخلي و خارجي در مصلاي بزرگ امام خميني (ره) برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/