به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمود زیرکچیان زاده؛ مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در این زمینه اظهار داشت: با تکمیل عملیات در بخش دریایی و بخش خشکی، تولید میدان هنگام به 30 هزار بشکه در روز می رسد.
زیرکچیان زاده با بیان اینکه مطالعات هیدروکربوری میدان هنگام از پتانسیل بالای تولید نفت از این میدان حکایت دارد، ادامه داد: در حال حاضر، طرح پالایشگاه گاز هنگام نیز در دو بخش مجزا پیگیری می شود.
به گفته زیرکچیان زاده، با بهرهبرداری از فازهای بعدی این پروژه، روزانه 80 میلیون فوت مکعب گاز تولید شده و امکان افزایش آن تا سقف 160 میلیون فوت مکعب در روز وجود دارد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران ادامه داد: از جمله امتیازهای این طرح میتوان به انجام تمام پروژهها و توسعه میدان توسط پیمانکاران ایرانی، تولید سبکترین و بهترین نفت صادراتی ایران با درجه API 46، ایجاد زیرساختهای موردنیاز در منطقه قشم جهت توسعه میادین توسن، تفتان و هرمزها اشاره کرد.
طرح مطالعاتی میدان هنگام به منظور بررسی امکان توسعه آن، با عملیات لرزه نگاری سه بعدی، فراورش و تفسیر اطلاعات و حفاری 2 حلقه چاه توصیفی از اسفندماه سال 1380 آغاز و تولید زودهنگام از این میدان در سال 88 محقق شد.
میدان هنگام در تنگه هرمز در بخش شرقی خلیج فارس واقع شده که حدود 80 درصد آن در آبهای ایران و باقی مانده در ناحیه دریایی عمان قرار گرفته است. این میدان در 40 کیلومتری جنوب جزیره قشم، 30 کیلومتری جزیره هنگام و 70 کیلومتری خط ساحلی ایران قرار دارد.
میدان هنگام با دارا بودن بیش از 700 میلیون بشکه نفت و حدود 2 تریلیون فوت مکعب گاز درجا، بیستوسومین میدان مشترک نفت و گاز کشورمان با کشورهای همسایه است.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران