سیدمحمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری طی گفت و گویی با اشاره به گفتمان اعتدال در دولت یازدهم، گفت: اعتدال از نظر بنده بستری است که مورد تایید عامه جامعه قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سوال که برخی از اصلاحطلبان دولت نهم و دهم را مصداق افراط و تفریط میدانند، گفت: این افراد چون خودشان اعتدال را به شکلی که مورد نظرشان است تعریف میکنند، افراط و تفریط را نیز با تعریف خود میسنجند.
غرضی افزود: گروههای سیاسی اعتدال و افراط و تفریط را از نگاه خود تعریف میکنند، اما از نظر بنده اقدامی که مورد توجه بستر اجتماعی قرار گیرد و جامعه به آن اقبال داشته و آن را تایید کند، اعتدال است و اصل محسوب میشود، اما اگر اشخاص از خودشان تعریفهایی در این زمینه ارائه دهند، به نظرم مایه مباهات نیست.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در مورد مصداقهای افراط و تفریط در دولتهای هاشمی و خاتمی نیز تصریح کرد: از نظر بنده دولتهای صد سال گذشته افراط و تفریط را با یکدیگر داشتند؛ وقتی یک ریال در دوران مشروطه معادل یک دلار بوده و اکنون معادل 3500 تومان است، نتیجه عملکرد افراط و تفریطی دولتها در صد سال گذشته است.
وی با بیان اینکه دیدگاه و سخن اشخاص نمیتواند مورد نظر ما در بحث اعتدال قرار گیرد، افزود: باید اقدامات گذشته را بررسی کرد و بر اساس افراط و تفریط را تعریف کرد. اینکه دولتها با یک موقعیت مناسب آمده اند، اما با موقعیت تورمی بدی رفتهاند، نشانه وجود افراط و تفریط در اداره کشور بوده است.
غرضی درباره افراطیترین اقدام دولت هاشمی نیز گفت: دولت هاشمی با دلار 150 تومانی آمد و با دلار 450 تومانی رفت و این مصداق افراط و تفریط است.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری یازدهم درباره فتنه 88 نیز اضافه کرد: بنده جریان 87 و 88 را سیاسی نمیدانم و تعریف جداگانهای در این زمینه قائل هستم که با نظر گروههای سیاسی یکی نیست.
منبع:تسنیم