آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۰۹۹۷

ابراز امیدواری حداد از افزایش همکاری‌های مجلس و روحانی

رئیس فراکسیون اصولگرایان گفت:حضور آقای روحانی در نشست با مجلس بسیار مفید است و امیدواریم که تعامل دولت و مجلس در دولت وی بیشتر شود.
ابراز امیدواری حداد از افزایش همکاری‌های مجلس و روحانی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور رئیس جمهور منتخب در نشست امروز با نمایندگان گفت: حضور آقای روحانی در نشست مشترک با مجلس بسیار مفید است و امیدواریم که تعامل دولت و مجلس در دولت وی بیشتر شود.

 

وی ادامه داد: آقای احمدی‌نژاد کارهای خوبی در کشور انجام داده و باید از آن کارهای خوب تجلیل کرد.

 

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس اضافه کرد: این احساس در درون اصولگرایان وجود دارد که همه به‌دنبال یک تحول و تغییر هستند، ولی اینکه این تحول و تغییر به چه شکلی باشد، هنوز معلوم نیست و بنده نیز هنوز به یک نظر نهایی نرسیده‌ام.

 

حدادعادل با بیان اینکه هنوز طرح خاصی در اصولگرایان برای تأسیس حزب فراگیر دیده نشده است، گفت: هنوز به جمع‌بندی درباره تأسیس این حزب نرسیده‌ایم و فعلاً در حال بررسی هستیم.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار