15 درصد کنکوری‌ها در جلسه آزمون غایب بودند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۱۵۹

15 درصد کنکوری‌ها در جلسه آزمون غایب بودند

85 درصد از ثبت‌نام کنندگان در آزمون سراسری سال 92 حاضر بودند و تنها 15 درصد در جلسه آزمون غیبت داشته‌اند.
15 درصد کنکوری‌ها در جلسه آزمون غایب بودند

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»بر اساس گزارش اولیه از تعداد یک میلیون 83 هزار و 571 داوطلب ثبت‌نام کننده در آزمون سراسری 92 تعداد 920هزار و 200 داوطلب در جلسه آزمون حاضر و 163هزار و 371 داوطلب غایب بودند.

 

به عبارت دیگر حدود 85 درصد داوطلبان در جلسه آزمون حاضر و حدود 15 درصد غایب بودند. بدیهی است که آمار قطعی و نهایی شرکت کنندگان در کنکور 92 به تفکیک گروه‌های آزمایشی متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

از تعداد 920 هزار و 200 داوطلب حاضر جمعاً تعداد 112هزار و 58 داوطلب در بیش از یک گروه آزمایشی به عنوان علاقه‌مندان به گروه هنر و زبان‌های خارجی حاضر بودند. از 23 تیرماه عملیات مربوط به تصحیح پاسخنامه‌ها نمرات تراز، نمرات کل و سایر محاسبات دیگر انجام می‌شود و نتیجه اولیه آزمون به صورت پاسخنامه تنظیم و کارنامه در روز 12 مردادماه بر روی سایت قرار داده می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار