کد خبر:۲۵۲۷۱۳
در نشست خبری منتخبین شورای شهر مطرح شد:

پیرهادی: نگاه ما به انتخاب شهردار سیاسی نیست/ سروری: از آزمون و خطا در تعیین شهردار استفاده نخواهیم کرد

نشست خبری منتخبین چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با حضور محسن پیرهادی، مرتضی طلایی و پرویز سروری در خبرگزاری نسیم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ در ابتدای این نشست سروری با بیان اینکه با افزایش سطح توقعات مردم در دوره جدید شوراها روبه‌رو هستیم گفت: دلیل این افزایش توقع، تغییراتی است که شوراها در مدیریت شهری از خود نشان داده‌اند.


وی با بیان اینکه با یک رویکرد اجتماعی در سطح جامعه روبه‌رو هستیم ادامه داد: جامعه کنونی ما با یک حرکت موج‌گونه در حال گذر است از جامعه سیاسی به جامعه اجتماعی است البته نقش شوراها را در این زمینه نباید فراموش کنیم.


مرتضی طلایی از اعضای جدید شورای شهر چهارم در پاسخ به این سوال که علل تمایل اعضا به انتخاب قالیباف برای سمت شهرداری تهران چیست گفت: نباید عجله کرد و ما هرگز نباید مهندسی معکوس را در این زمینه در شورای شهر اجرا کنیم و هرگز از انسان‌ها به نتیجه نهایی نرسیم ابتدا باید شاخص‌ها را مشخص کرد و سپس رئیس شورا و شهردار تهران را براساس این شاخص‌ها بسنجیم.


وی ادامه داد: در اولویت افراد، اعضا شورای شهر براساس منطق عقلانی و تطبیق وضع موجود با شاخص‌های اصلی تصمیم‌گیری می‌کنند.


طلایی با بیان اینکه امروزه تهران یک شهر بین‌المللی است تأکید کرد: امروزه تهران در سطح بین‌المللی به‌عنوان پایتخت ایران مورد توجه است و در مسائل مدیریت شهری تهران به‌عنوان یک شهر نمونه همواره در سطح جهان مطرح بوده است که این موارد انتخاب شهردار را برای اعضای شورای شهر سخت و دشوار می‌کند.


سروری نیز با بیان اینکه هنوز به نقطه نظر قطعی در این باره نرسیده‌ایم گفت: قطعا از آزمون و خطا در تعیین شهردار استفاده نخواهیم کرد زیرا وضعیت شهر تهران به‌گونه‌ای است که به ما اجازه اشتباه را نمی‌دهد.


محسن پیرهادی نیز در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب شهردار تهران براساس تصمیم‌گیری‌های سیاسی است گفت: ما چنین نگاهی را به انتخاب شهردار نداریم و برای انتخاب شهردار به یک نگاه اجتماعی نیازمندیم و نگاه اجتماعی نگاه سیاسی را نمی‌طلبد.


وی ادامه داد: آنچه که برای شورای شهر تهران در این زمینه مهم است، نگاه علمی و تخصصی و برنامه‌ریزی صحیح می باشد.


پیرهادی با بیان اینکه کسی باید انتخاب شود که میزان مطلوبیت بالایی در میان مردم، دولت و اعضای شورا داشته باشد گفت: در جلسات درونی اعضای شورا نگاه ما نگاه همگرایانه است و تخصص افراد ملاک عمل ما می‌باشد.


سروری نیز با بیان اینکه ما اجازه نداریم نگاه سیاسی را به مسائل اجتماعی بکشانیم اظهار داشت: تجربه شورای شهر اول به ما نشان داد که نباید نگاه سیاسی را به مدیریت شهری بکشانیم.


طلایی در ادامه مهم‌ترین دستاورد شورای شهر سوم را تغییر رویکردها دانست و گفت: این نیاز مدیریت شهر تهران بود که خوشبختانه عملی شد.


وی دومین دستاورد این دوره را مشارکت شهروندان در مدل شهرسازی دانست و ادامه داد: در این دوره یک مشارکت جدیدی از مردم در مدل شهرسازی تعریف شد البته اینها توسط شورای شهر اول و دوم شروع شده بود که در این دوره به نتیجه رسید.


طلایی مهم‌ترین نقطه ضعف این دوره را پاسخ درست ندادن به مطالبات رهبری دانست و تأکید کرد: نتوانستیم در این زمینه کار خاصی را انجام دهیم و در زمینه مدل‌سازی شهری اسلامی نتوانستیم به خوبی عمل کنیم.


عضو جدید شورای شهر تهران دست نیافتن به مدیریت یکپارچه شهری را دومین ضعف این دوره دانست و تصریح کرد: نتوانستیم در دوره سوم شورای شهر تهران حق مردم تهران را از دولت مطالبه کنیم.


سروری نیز با بیان اینکه یکی از معیارهای ما ایجاد تعامل بین دولت و شورا است تأکید کرد: نباید تعامل با دولت به تضعیف جایگاه شورا و شهرداری تهران منجر شود.


مرتضی طلایی نیز در پاسخ به پرسشی در باره نقش اسلام در این شورا گفت: هر تصمیم و اقدامی که شورای شهر می‌گیرد باید در جهت تحقق آرمان‌های اسلامی باشد.


وی همچنین در باره برنامه‌های شورای شهر چهارم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران نیز اظهار داشت: باید بیماران اجتماعی همچون معتادین را به‌عنوان معلول دید، تا بتوانیم به حل تدریجی آن در سطح جامعه کمک کنیم.


محسن پیرهادی در باره انتخاب «محسن هاشمی» به عنوان شهردار تهران اظهار داشت: ما به وظیفه خود که همان سیاست‌گذری کلان شهر تهران و نظارت است عمل می‌کنیم و در انتخاب شهردار نگاه سیاسی نداریم و هر گزینه‌ای که به‌عنوان شهردار انتخاب شود قطعا برنامه‌های را برای اداره شهر خواهد داشت.


وی در باره تقسیم‌بندی سیاسی مدیریت شهر تهران نیز گفت: ما چنین تصمیمی نداریم و هر کسی برای خدمت انتخاب شود باید به وظیفه خود که همان ابلاغ مصوبات است عمل کند.


سروری نیز با بیان اینکه نباید اجازه دهیم فضای تهران به سمت چالش‌های سیاسی برود ادامه داد: حتما چهره‌ای که برای مدیریت شهر تهران انتخاب می‌شود باید دارای سابقه کاری قوی در این زمینه باشد و ما تلاش می‌کنیم که یک چهره معطوف به خدمت را در این زمینه انتخاب کنیم.


طلایی نیز نگاه حاکم بر تفکر اصولگرایی در شورای شهر تهران را نگاه اعتدال، عقلانیت، کارآمدی و منطق دانست و تأکید کرد: ما چهار موتلفه اصلی را برای انتخاب شهردار مناسب می‌دانیم اولی آنکه مدیریت اولین دیدگاه ما این است که مدیریت جهانی و کار و تلاش وجود داشته باشد دومین مورد این قضیه داشتن ساختار کارآمد و دقیق می‌باشد و سومین مورد لزوم وجود برنامه مدون و کارآمد و آخرین نیز انتخاب کارآمدترین فرد ممکن برای ریاست شورای شهر تهران و شهرداری تهران می باشد.


وی با بیان اینکه برای انتخاب این دو عزیز 32 شاخص اصلی را مطرح کرده‌ایم گفت: ما باید بررسی کنیم که چه کسی می‌تواند نیازهای مردم در مدیریت کلان شهری همچون تهران را برآورده کند و به جرئت می‌گویم که با این شاخص‌ها برای انتخاب این دو عزیز جلو می‌رویم و تا به حال هیچ کدام از اعضا حرف از سهم‌خواهی را مطرح نکرده‌اند.


سروری در باره ناآشنا بودن برخی از اعضای شورای جدید با مدیریت شهر اظهار داشت:‌این از اصول دمکراسی است که هر کسی که انتخاب مردم باشد چه قوی و چه ضعیف بر سر کار آید.


وی در انتها با بیان اینکه آموزش این افراد را در شورا شروع کرده‌ایم ادامه داد: در طی جلسات هفتگی نکاتی را به این دوستان یادآوری می‌کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار