کد خبر:۲۵۳۱۳۶
با اعتباری قریب دو میلیارد ریال؛

عملیات ساخت بخش اعصاب و روان بیمارستان افضلی پور کرمان آغاز شد

عملیات ساخت بخش اعصاب و روان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان همزمان با میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، عبدالرضا صباحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان صبح امروز در حاشیه احداث عملیات ساخت بخش اعصاب و روان بیمارستان افضلی پور در جمع خبرنگاران گفت: این بخش با مساحت حدود 10 هزار متر مربع و با ظرفیت 100 تختخواب احداث می شود.


وی افزود: پیش بینی شده این بخش تا ظرفیت 200 تختخواب نیز افزایش یابد.


صباحی تصریح کرد: اعتبار ساخت این بخش از سال 90 و در اعتبارات ملی پیش بینی شد و در سال 91 به دلیل کسری بودجه اختصاص داده نشد و در سال جاری نیز اعتبار خوبی برای این بخش در نظر گرفته شد و در مجموع با اعتبار سال جاری حدود دو میلیارد تومان برای مرحله نخست آن در نظر گرفته شده است.

 

بهره برداری بخش اعصاب و روان بیمارستان افضلی پور طی دو سال و نیم آینده


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: قرار است بخش اعصاب و روان بیمارستان افضلی پور تا دو سال و نیم دیگر به بهره برداری برسد.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: توسعه بخش های اعصاب و روان در بیمارستان های عمومی ضروری است و بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت 10 درصد تخت های عمومی باید به بیماری های اعصاب و روان اختصاص یابد.


صباحی گفت: با توجه به اینکه بیمارستان شهید بهشتی کرمان به عنوان مرکز ارجاع بیماران اعصاب و روان در جنوب شرق محسوب می شود این بیمارستان ظرفیت گنجایش این بیماران را ندارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: بر اساس استاندارد، کرمان تا پایان سال 94 باید حدود 400 تخت اعصاب و روان داشته باشد که در حال حاضر 250 تخت در استان وجود دارد و احداث بخش اعصاب و روان در بیمارستان افضلی پور در راستای رفع کمبود تخت اعصاب و روان است.


وی همچنین گفت: توسعه بخش های اعصاب و روان در شهرستان ها نیز برای کاهش مراجعه کنندگان به مرکز استان و دسترسی بیشتر بیماران اعصاب و روان به خدمات ضروری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار