کد خبر:۲۵۴۲۰۲
زارعی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

پذیرش‌ علاقه‌مندی آمریکا برای مذاکره با ایران ساده‌لوحی است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: وقتی تحریم‌ها علیه ایران تشدید می‌شود، پذیرش موضوع مذاکره آمریکا با ایران ساده‌لوحی است.
علی اصغر زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا و مذاکره مستقیم با آن کشور گفت: مبنای سیاست خارجه ما حفظ منافع ملی است، بنابراین وقتی تهدیدهایی علیه منافع ملی کشور ما اعمال می‌شود، مذاکره با توافق و تحمل تحریم بی‌معناست؛ زمانی می‌توان صداقت مذاکره کننده را باور کرد که اقداماتی را برای ایجاد تعامل مثبت با جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
 
وی در ادامه افزود: وقتی در کنگره آمریکا رای گیری برای ادامه و تشدید تحریم‌ها را داریم، پذیرش این موضوع که آمریکایی‌ها علاقه‌مند مذاکره با ایران هستند، ساده‌لوحی است، لذا این موضوعات با منافع ملی ما سازگاری ندارد و یقیناً دستگاه سیاست خارجی کشور ما در راستای منافع ملی باید حرکت کند.
 
این نماینده مجلس درباره زمان مذاکره خاطرنشان کرد:‌ وقتی آنان می‌خواهند مذاکره صورت گیرد تا منافعشان تامین شود، پس این مذاکره بی‌معناست؛ زیرا مذاکره برای این است که با حفظ منافع ملی خود بتوانیم کار را پیش ببریم، وقتی آنان در حال تشدید تحریم‌ها هستند هدفشان ادامه خصومت است و جز این معنایی نمی‌تواند داشته باشد.
 
زارعی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با افزایش تحریم رسماً اعلام  می‌کنند که ما کماکان با جمهوری اسلامی ایران مخالفت و دشمنی داریم، ابراز داشت: اکنون ما باید به آمریکایی‌ها بگوییم که می‌خواهیم با شما مذاکره کنیم و سخنان شما را می‌پذیریم و شما دیگر به ما فشار وارد نکنید؛ زیرا ما تسلیم شما می‌شویم؟! آمریکایی‌ها زمانی می‌توانند به مذاکره با جمهوری اسلامی دلخوش کنند که نسبت به حقوق ملی و منافع ملی ما احترام قائل باشند و از هر گونه زیاده‌خواهی و فشارهایی که تا کنون بر ایران وارد کرده‌اند، عقب‌نشینی نمایند؛ در این صورت مذاکره امکان پذیر خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار