کد خبر:۲۵۵۳۱۰
معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی:

اگر برهنگی تمدن است پس حیوان‌ها از همه متمدن‌ترند!

معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با بیان اینکه خیلی‌ها در جامعه برهنگی را تمدن می‌دانند، گفت: پس با این حساب حیوانات از انسان‌ها متمدن‌ترند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اکبر  افراسیابی، معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) ظهر امروز در همایش «سبک زندگی» که توسط بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد، بیان داشت: دلیل اینکه در  بعضی از زمان‌ها جواب درست از کارمان و عملمان نمی گیریم، این است که روح و جسم ما با هم هماهنگ نیست.


وی با اشاره به این جمله امام راحل که مرد از دامن زن به معراج می‌رود، گفت: «این یعنی زن به وظیفه زن بودنش به درستی عمل کرده است»، تمام شهیدان زمان جنگ و اکنون همه از دامن زن به معراج رفته‌اند.


افراسیابی 70 درصد فعالیت‌های جامعه را توسط زنان دانست و با اشاره به وضعیت حجاب در جامعه افزود: وقتی می‌گویند خواهر باید حجاب داشته باشد؛ یعنی اینکه حتی در مهد کفر هم باید حجاب داشته باشد نه اینکه در اداره با چادر و در بیرون اداره با وضع نامناسب ظاهر شود.


وی با تاکید بر مسئولیت سنگین زن بیشتر از مرد چه در زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی گفت: راه خدا و رسیدن به کمال انسانیت راه سختی دارد و برای رسیدن به قله انسانیت باید توجه، مراقبت و مواظبت کرد.


معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: الگوی ما در این زمینه حضرت فاطمه(س) و خدیجه(س) باید باشند.


افراسیابی با بیان اینکه خیلی‌ها در جامعه برهنگی را تمدن می‌دانند، گفت: پس با این حساب حیوانات از انسان‌ها متمدن‌ترند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار