پلیس لرستان در برخورد با سرقت‌های خودرو باید با جدیت عمل کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۷۸۳
سردار رادان:

پلیس لرستان در برخورد با سرقت‌های خودرو باید با جدیت عمل کند

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کشور گفت: پلیس لرستان در برخورد با سرقت‌های خودرو باید با جدیت عمل کند.
پلیس لرستان در برخورد با سرقت‌های خودرو باید با جدیت عمل کند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سردار رادان بعدازظهر سه شنبه 15 مرداد در آیین تودیع و معارفه فرمانده نیروی انتظامی لرستان در خرم آباد به پلیس لرستان توصیه کرد که در مقوله پیشگیری و برخورد با سرقت های خودرو با جدیدت بیشتر وارد عمل شوند و در این راه پیشقدم باشند.

 

وی کاهش 20 درصدی تصادفات و جمع آوری معتادین در سطه شهرها را از نقاط قوت پلیس لرستان برشمرد و افزود: باید ناامنی شدیدی برای قانون شکنان در لرستان ایجاد شود.

 

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کشور گفت: اگر کسی در رکاب ولایت نباشد در روز قیامت باید پاسخگو باشد با این حال اگر کسی قدر ولایت را نداند قطعا به هلاکت می رسد.

 

رادان ادامه داد: کسانی بودند که ما آرزو داشتیم جواب سلام ما را بدهند اما همین ها در فتنه 88 زمین خوردند و زمین خوردن آنها همچنان ادامه دارد.

 

وی تصریح کرد: کسانی که می گویند ولی فقیه باشد اما ... ، این اما ها سرآغاز انحراف است.

پربازدیدترین آخرین اخبار