آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۶۶۲۲
علیپور در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نمایندگان با سعه‌صدر موضوع نقش برخی از اعضای کابینه در فتنه 88 را پیگیری کنند

نماینده قائم شهر و سواد کوه از نمایندگان خواست تا با سعه صدر موضوع نقش برخی از اعضای کابینه پیشنهادی روحانی در فتنه 88 را بررسی کنند.

کمال علی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ارزیابی از مجلس گفت: کلیات مجلس خوب بوده و رئیس جمهور مفصل به تبیین برنامه‌ها پرداخته است؛ نمایندگان نیز طبق آیین‌نامه پنج مخالف و موافق صورت گرفت روند کلی مجلس درباره نظرات موافق و مخالف بوده و به طبع نظرات مختلف است.


نماینده قائم‌شهر و سوادکوه درباره سخنان بزرگواری در مورد مهدی هاشمی خاطرنشان کرد: باید در جاهایی اخلاق، شأن و شخصیت افراد رعایت شود؛ ما در نظام جمهوری اسلامی اعتقاد داریم اولین نکته مهم در نظام احترام و تکریم یکدیگر است که این تکریم امروز مشاهده نشده و برخی مخالفان و موافقان به این موضوع توجه نکردند.


وی در ادامه افزود: قانون اساسی در نظام جمهوری اسلامی کاملاً استوار و محکم است، اگر تضییع حقوقی صورت گرفته باید در دادگاه صالحه بررسی شود و اگر شکایت و مستندی موجود است دادگاه صالحه باید آن را پیگیری کند؛ زیرا در مجلس باید تحلیل و تجزیه برنامه‌ صورت گیرد و برنامه و گذشته وزرا بررسی شود، اگر کسی تخلفی انجام داده، جای بیان آن در مجلس نیست.


علیپور درباره نقش برخی از وزرا در جریان فتنه 88 ابراز داشت: من شخص را مدنظر قرار نمی‌دهم، مجلس به عنوان فیلتر نظام جمهوری اسلامی است و باید به دست افرادی سپرده شود تا هم اقتدار ایران اسلامی حفظ شود و هم آرامش در کشور داشته باشیم؛ به تبع این فیلتر باید خوب عمل کند که اگر بد عمل نماید ناخالصی به خورد مردم خواهد رفت و در این رابطه عبور از قانون و خطوط قرمز می‌تواند فیلتر باشد؛ در جریان فتنه 88 وقتی رهبری سخنرانی کردند همه چیز تمام شد، اما اگر پس از آن کسانی مردم را ملتهب کردند و ایجاد تنش نمودند جزو فیلتراسیون مجلس است و نباید این افراد رای بیاورند.


نماینده قائم شهر و سواد کوه با بیان اینکه نمایندگان باید با سعه‌صدر موضوع نقش برخی از اعضای کابینه روحانی در فتنه را پیگیری کنند، گفت: من اعتقاد دارم کسانی که از خط قرمز عبور کرده‌ و کوتاه نیامدند و آنهایی که نمایندگانشان را برای بررسی موضوع تقلب فرستادند و شورای نگهبان این موضوع را بررسی نمود و آنان باز مخالفت کردند، نباید در کابینه حضور پیدا کنند.


وی در ادامه افزود: شاید یکی دو تا از وزرا دیروز می‌گفتند در انتخابات تقلب شده، اما امروز این انتخابات را قبول دارند، به نظر می‌رسد جریان فتنه و مطالبی که بیان شد باید با مستندات و تأمل بیشتر بررسی شود و اگر افراد در جریان فتنه بودند نباید رای بیاورند.


علیپور درباره کابینه دولت روحانی خاطرنشان کرد: باید گردش نخبگان در نظام جمهوری اسلامی ادامه داشته باشد، اما ما گردش نخبگان را در دولت روحانی ندیدیم؛ زیرا سن وزرا یک آفت برای دولت روحانی است و این موضوع بازگشت به عقب محسوب می‌شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار