به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سیدشکرخدا موسوی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) خانه ملت در مخالفت با وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: امروز بسیاری از مشکلات مانند فقر، تورم، مشکلات ناشی از تحریمها و سوءمدیریتها، طبقات مستضعف را در سختی و تنگنا قرار داده است.
وی با بیان اینکه 98 درصد از شهدا از قشر مستضعف هستند بر لزوم پیمودن راه شهدا تاکید و همگان را به حرکت در این مسیر دعوت کرد.
نماینده مردم اهواز در مجلس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امروز بخش کشاورزی نفسهای آخر خود را میکشد، تصریح کرد: کشاورزی و کشاورزان هیچ پشت و پناهی نداشته و در دعواهای سیاسی فریاد تظلمخواهی آنها شنیده نمیشود.
وی از لزوم توجه به کشاورزی سخن گفت و از وزیر آینده جهاد کشاورزی خواست، کشاورزی و کشاورزان را به جایگاه اصلی خود برساند.
موسوی به وجود 18 میلیون هکتار زمین کشاورزی در کشور اشاره کرد و افزود: اکنون فقط 4 میلیون هکتار از زمینهای کشاورزی کشور زیر کشت است. باید با توجه به پتانسیل مثبت کشور در بخش کشاورزی از این فضا به درستی بهره برد.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به تنوع آب و هوایی کشور و پتانسیلهای مثبت موجود در بخش کشاورزی از وزیر پیشنهادی خواست بیان کند چه برنامههایی برای رونق اقتصادی دارد؟
وی با اشاره به دوران فعالیت محمود حجتی در وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: آقای حجتی به این سوال پاسخ دهید که شما خودکفایی را همچنان یک موضوع سنتی میدانید یا اعتقادتان در این زمینه تغییر کرده است، البته نظر خودتان درباره برنامه پنجم توسعه را هم بیان کنید.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به برنامه وزیر پیشنهادی اظهار داشت: من در این برنامه در عرصه اجرایی تدبیر حکیمانه کمتر مشاهده کردم، البته این برنامه نقاط ضعفی هم دارد که باید به آنها پرداخته شود.
موسوی با اشاره به وجود التزام و توجه برنامه پیشنهادی وزیر جهاد کشاورزی به برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: آقای حجتی یک روز از صادرات سخن میگوید و از سوی دیگر بر تامین قضایی با نگاه به خودکفایی تاکید دارد که باید موضع شفاف خود درباره اولویتهای این حوزه را مشخص کند.
نماینده مردم اهواز در مجلس به دیگر طرحهای موجود در برنامه وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در ارائه برنامههای پیشنهادی توجهی به بسترهای زیربنایی نشده است. البته در حوزه واردات نیز باید موضع شفافی اتخاذ شود.
موسوی با اشاره به ادغام وزاتخانههای جهاد سازندگی و کشاورزی گفت: بخشی از فعالان این حوزه به دلیل اقدام دلگیرند به همین دلیل آقای حجتی باید پاسخ دهند که با توجه به مباحث بیان شده چقدر توانستهاند روحیه جهادی را به بخشهای مدیریتی کشاورزی منتقل کنند.
وی عدم توجه به حماسه اقتصادی را یکی دیگر از ضعفهای برنامه وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی عنوان کرد و خواستار پاسخگویی محمود حجتی در این باره شد.
موسوی همچنین گفت: آقای حجتی در زمان مسئولیت شما به عنوان وزیر جهاد کشاورزی معاونیت وزارتخانه در حمایت از قانونشکنان مجلس ششم استعفا داده و بعضا در جمع متحصنین هم حضور یافتند؛ همچنین در آن دوره برخی از مدیران حزباللهی حذف و به جای آنان افراد حزبی جایگزین شدند.
این نماینده مردم در خانه ملت افزایش حجم واردات و آسیبرسانی به شیلات و جنگلها اه را از آسیبهای به وجود آمده در دوران مدیریتی محمود حجتی در وزارت جهاد کشاورزی برشمرد.
موسوی با اشاره به تحصیل وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در رشته مهندسی عمران خطاب به رئیسجمهور گفت: آقای روحانی! آیا شما حاضرید یک مهندس عمران را به عنوان وزیر بهداشت معرفی کنید، آیا کشاورزی باید اینقدر مظلوم باشد.
وی در پایان سخنان خود به پتانسیلهای مثبت استان خوزستان اشاره کرد و خواستار توجه رئیس جمهور به این ظرفیتها شد و این سوال را مطرح کرد که چرا امروز فرزندی از دیار خوزستان در کابینه حضور ندارد؟