کد خبر:۲۵۷۵۲۱
مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت خبر داد

دستور ویژه نعمت‌زاده در اولین روز کاری

مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت از تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی به دستور ویژه نعمت زاده خبر داد.
دستور ویژه نعمت‌زاده در اولین روز کاری

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر پورکاوه در مورد وضعیت اختصاص ارز به کالا‌های اساسی با دستور وزیر جدید اظهار داشت: در حال حاضر ذخایر کالا‌های اساسی در شرایط مناسبی بوده و برای 90 روز آینده هیچ مشکلی وجود ندارد. همچنین با توجه به هماهنگی و دستور ویژ آقای نعمت‌زاده وزیر صنعت و معادن و تجارت هماهنگی خوبی بین وزارت‌خانه، گمرک و بانک مرکزی انجام شده و روند ترخیص و توزیع کالا‌های اساسی سرعت بیشتری پیدا کرده است.


وی ادامه داد: این تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی به نحوی است که علاوه بر تأمین تقاضای بازار، بیش از  آن نیز در بازار توزیع شده و شاهد تثبیت قیمت‌ها و حتی در برخی موارد کاهش آن نیز بوده‌یم. برای مثال در برخی استانها قیمت روغن و شکر و برنج کاهش پیدا کرده است.


مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت بیان کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه‌های مختلف امیدواریم روند آرامی تا پایان سال طی شود.


پس از انتخاب محمد رضا نعمت‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، تصمیمات مهمی برای تامین ارز کالا‌های اساسی اتخاذ شد و وی در این بین جلسات متعددی برای حل این معضل که دو سه ماه است بازار را دچار مشکل کرده، برگزار کرد و در نهایت با تدابیری که اندیشیده شد مقرر گردید منابع کالا‌های تا پایان سال با ارز 1226 تومان تأمین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۴
او لين اقدام خلا ف قانو ن دو لت کليد طبق مصو به مجلس ارز 1226 تو ماني ديگر و جو د ندارد و همه ار ز ها 2500 تو مان است و گر نه دو لت دهم هم مي تو انست امسال ارز 1226 تو ماني اختصا ص دهد !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار