کد خبر:۲۵۷۷۲۵
دبیر کمیته داوران جشنواره «ایده‌های نوین مدرسه داری»:

بدنبال توسعه تفکر ایده پردازی خلاق در مدیریت و رهبری مدرسه هستیم

دبیر کمیته داوران جشنواره‌ «ایده ها و تجربه های نوین مدرسه داری» با اشاره به لزوم تولید علم براساس تجارب و منابع بومی گفت: در این جشنواره به دنبال توسعه تفکر ایده پردازی خلاق در مدیریت مدرسه هستیم.

محمدرضا حسینی در گفت وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در حاشیه سومین دوره جشنواره «ایده ها و تجربه های نوین مدرسه داری» که در دانشگاه آزاد مشهد در حال برگزاری است، در خصوص اهداف برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنواره به دنبال ثبت و ماندگاری ایده‌های خلاق و نوآور، توسعه تفکر ایده پردازی خلاق در مدیریت و رهبری مدرسه هستیم.


وی ادامه داد: علاوه براین تولید علم بر اساس تجارب و منابع انسانی بومی و دگرگونی و بهبود فرآیند تعلیم و تربیت نیز از جمله اهداف سومین دوره جشنواره « ایده‌ها و تجربه‌های نو مدرسه داری» است.


دبیر کمیته داوران این جشنواره با اشاره به موضوعات مختلف جشنواره ایده‌ها و تجربه‌های نوین مدرسه داری در سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان گفت: موضوع مشترک این سه مقطع به کارگیری تجارب اولیاء در امور مختلف مدرسه با تکیه بر انجمن اولیاء و مربیان بوده است که جز مهم‌ترین و سخت‌ترین موضوعات تربیتی و آموزشی می‌باشد.


حسینی در خصوص فرآیند برگزاری این جشنواره، با اشاره به ایده عبدالرضا سبحانی، سرپرست وقت منطقه 9 سماء بیان داشت: بعد از تصویب طرح و شیوه نامه جشنواره در شورای معاونین دانشگاه و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی منطقه 9 سماء، به مدت شش ماه آثار را از واحدهای مختلف در منطقه خراسان بزرگ، دریافت کردیم.


وی آثار دریافتی را 280 اثر در قالب فیلم، عکس و نگارش تجربه بیان کرد و افزود: از این میان، 100 اثر برگزیده توسط داواران اصلی ارزیابی که در نهایت 49 اثر به عنوان آثار برگزیده جشنواره انتخاب شدند.


دبیر کمیته داوران این جشنواره با بیان این که 75 درصد آثار برگزیده در قالب فیلم، 13 درصد عکس و 12 درصد نگارش تجربه بوده‌اند، خاطر نشان کرد: آثار برگزیده از شهرهای نیشابور، مشهد، بیرجند، بجنورد، کاشمر، تربت حیدریه، سبزوار، گناباد و قوچان است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار