کد خبر:۲۵۷۸۸۳

ریشه اکثر آسیب های اجتماعی بیکاری است/ جوان‌های تحصیلکرده به جای فرصت تبدیل به تهدید شده‌اند

نماینده مردم تهران با بیان این که نباید آسیب‌های اجتماعی را پنهان کرد، گفت: ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی بیکاری است.
ریشه اکثر آسیب های اجتماعی بیکاری است/ جوان‌های تحصیلکرده به جای فرصت تبدیل به تهدید شده‌اند

علیمردانی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» با بیان این که به بحث ازدیاد جمعیت نباید یکجانبه نگاه کرد گفت: جوانان ما بزرگترین سرمایه‌های نظام هستند و در بحث وضع قوانین، باید به نکاتی دقت کنیم که بیشترین اثرگذاری را داشته و همه جانبه باشد.


وی افزود: در حال حاضر جوان های تحصیلکرده ما به جای این که فرصت باشند، تبدیل به تهدید شده اند.


این نماینده مجلس با بیان این که باید قدر سرمایه انسانیمان را بدانیم گفت: برای جامعه اسلامی ما همین تعداد بیکار هم فاجعه است؛ اگر می خواهیم نگاه‌های جمعیتی اثرگذار باشند، باید برای جوانان فعلی فکری بکنیم.


علیمردانی تاکید کرد: اولویت اول دولت جدید باید اشتغال باشد که ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی همین بیکاری است.

 

وی با بیان این که اخیرا اقدامات خوبی در زمینه افزایش جمعیت صورت گرفته گفت: البته طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این اقدامات همچنان کافی نیست و باید در قوانین تجدیدنظر شود.


علمیردانی یکی دیگر از مشکلات جامعه را بالا رفتن سن ازدواج دانست و گفت: یکی دیگر از عواملی که باعث می شود سیاست های جمعیتی جواب ندهد، بالارفتن سن ازدواج و افزایش آمار طلاق در جامعه است.


وی افزود: من همه‌ی این آسیب ها را به بیکاری ربط می‌دهم و معتقدم اگر اشتغال ایجاد شود، عمق سیاست های تشویقی و جمعیتی بیشتر خواهد شد.


این نماینده مجلس در پایان با انتقاد از دوباره کاری در زمینه پژوهش و تحقیق گفت: در مورد خیلی چیزها الان تحقیق انجام شده اما هنوز کاربردی نشده اند. ما باید داشته هایمان را که در مورد آنها تحقیق شده، به مرحله کاربردی شدن نزدیک کینم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار