کد خبر:۲۵۸۰۳۶
شهریور ماه صورت می‌گیرد؛

خاکسپاری 4 شهید گمنام در شهرستان لنگرود

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان از خاکسپاری چهار شهید گمنام در هفته پایانی شهریور امسال در لنگرود خبر داد.
خاکسپاری 4 شهید گمنام در شهرستان لنگرود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، رسول جلایی روز گذشته در جلسه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس با بیان اینکه شهدای گمنام از معجزات و مقدرات الهی هستند، گفت: خاکسپاری شهدای گمنام در کشور با هدف تزریق فضای معطر شهید و شهادت صورت می گیرد.

 

وی با بیان اینکه بالغ بر 800 نقطه در کشور شهید گمنام تدفین شده اند، گفت: به همین تعداد نیز در نوبت خاکسپاری هستند که این رقم بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

 

مدیر کل بنیاد حفظ آثار نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان خاطرنشان کرد: موضوع خاکسپاری شهدای گمنام از حیث مکانی دارای شرافتی است که باید به آن توجه شود؛ بنابراین نگاه دقیق‌تری را می‌طلبد.

 

جلایی به محدودیت‌های تدفین شهدای گمنام اشاره کرد و گفت: نباید عده‌ای ادعا کنند که شهید مربوط به محله یا گروه خاصی است.

 

وی شهدای گمنام را حجت‌هایی برای غفلت‌شکنی دانست و گفت: شهدای گمنام دارای یک اجر مضاعف هستند و این شهدا، گمنامی را انتخاب کردند و در گمنامی شهید شدند و حرم‌های شهدای گمنام به یکی از مراکز موثر معنوی تبدیل شده است.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان ادامه داد: بسیاری از فعالیت‌ها می‌تواند در گمنامی انجام شود و اثرات آن بسیار بیشتر از آنچه در جراید و تریبون گفته می‌شود موثر اس.

 

جلایی گفت: مراسم خاکسپاری چهار شهید گمنام در هفته پایانی شهریور در لنگرود انجام می شود که این امر مهم نهایت تلاش مدیران شهرستان را در برگزاری یادمان حرم شهدای گمنام می طلبد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار