آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۳۴۲
شهردار مشهد:

نمره قبولی به عملکردم می‌دهم/ پیشرفت 30 درصدی خط دو قطار شهری مشهد

شهردار مشهد در پاسخ به سئوالی در خصوص عملکرد هفت ساله‌اش به عنوان شهردار مشهد گفت: من در این هفت سال تمام وظایفم را انجام داده‌ام و رضایت دارم و نمره قبولی به خودم می‌دهم، مطمئنم که مردم هم همین نظر را دارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد حسین پژمان ظهر امروز در نشست خبری در محل شهرداری مرکزی مشهد در جمع تمام اصحاب رسانه داخلی و خارجی پاسخگوی سئوالات خبرنگاران بود.


وی گفت: تمام سازمان‌های شهرداری مشهد دارای حدمطلوب هستند و تلاش ما این بوده که تمام کارها در حد اعلی انجام شود که تمام این اقدامات همگی در راستای افزایش رضایت عمومی همشهریان است.


شهردار مشهد با تقدیر از اصحاب رسانه، آنان را چشم و گوش زنده و صادق مردم دانست و افزود: تلاش من این بوده است که  با خبرنگاران تعامل خوبی داشته باشم و در یک تعامل و همکاری متقابل با کمک اصحاب رسانه بتوانم از مشکلات شهر آگاه و در راستای رفع آنان اقدام کنم.


پژمان خلاهای موجود در زمینه فعالیت‌ها و وظایفش را ناشی از کم همتی ندانست و خاطرنشان کرد: با تمام بی بضاعتی‌ها و محدودیت‌های ایجاد شده در روند انجام وظایفم، باز هم اقدامات شهرداری در حد خودش بی نظیر بوده است و من آن را موفق می‌دانم که شرایط و بستر مناسبی برای ادامه کار دیگران آماده کرده است.


وی ادامه داد: مدیریت واحد شهری که من در زمان شروع فعالیتم به آن اشاره کردم تا حدودی عملی نشد؛ اما تمام تلاش ما در کاهش تضادها و ایجاد ارتباط نزدیک با مدیران شهری بود که تا حدودی موفق بوده است. ما پیشنهاد دادیم که مدیریت راهنمایی و رانندگی شهر را به ما بسپارند تا شهرداری در کاهش بار ترافیکی هم اقدام کند که امید است در آینده به صورت قانون درآید.


مشهد؛ ایران شهر است نه یک کلان شهر


شهردار مشهد با اشاره به اینکه مشهد ایران شهر است نه یک کلان شهر بیان داشت: مسئولان در تمام شهرهای مذهبی کشور فضای مفرح ایجاد می‌کنند و مشهد هم از این قائده مستثنی نیست و ما تمام چیزهایی که برای یک شهر مذهبی لازم است ایجاد کرده‌ایم.


پژمان با بیان اینکه ترمیم بافت فرسوده حرم حتی در نظام جمهوری اسلامی هم به آن اشاره نشده بود؛ اما شهرداری مشهد در این عرصه اقداماتی را انجام داد، گفت: برای ترمیم بافت فرسوده مشهد، اندیشه و تفکرش را داشتیم و اقدام کردیم. وکیل آباد، عامل، آبکوه و چندین نقطه محروم شهر شناسایی و تاکنون 10 درصد پیشرفت جهت ترمیم بافت فرسوده داشته است.


وی عملکرد شهرداری مشهد را بین المللی یاد کرد و افزود: بخشی از فعالیت‌های من چون ابداع و ابتکار و سنت شکنی بود، هزینه زیادی می‌طلبید و همین اقدامات هم باعث شد که مشهد در رتبه های اول شهرهای برتر مذهبی دنیا قرار گیرد.


هیچ نشانه‌ای از عدم رضایت مردم نداریم


پژمان با بیان اینکه هیچ نشانه ای از اینکه ما در کارمان موفق نبودیم و یا مردم رضایت ندارند وجود ندارد، گفت: دریایی از کارهای انجام نشده برای بهتر شدن و رفع مشکلات شهری مشهد مانده است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ مثلا هنوز چهار خط قطار شهری مانده در حالی که خط دو در حال ساخت است و30درصد آن تمام شده است.


وی با تاکید بر این مهم که این شهر هنوز جا برای کار دارد، نوسازی را کمک به ارائه بهتر امکانات به همشهریان دانست تا شهر کاربری خود را واضح‌تر نشان دهد.


پژمان تصریح کرد: اگر هزینه اضافه شده به مردم سختی دارد؛ اما این کار برای افزایش رضایت و موفقیت بیشتر بوده است؛ تمام ارزانی و امکانات رفاهی مشهد به دلیل وجود با برکت امام رضا(ع)است.


وی با اشاره به فعالیت 24ساعته دیگر شهرها و کشورهای توریستی دنیا خاطر نشان کرد: در این کشور ها ازتمام تلاششان استفاده می کنند و بسیاری از فعالیت هایشان برای شب است که خیلی ها در استراحت‌اند. مشهد هم مستثنی نیست، حتی حرم هم شب حال و هوای دیگری دارد.


شهردار مشهد ادامه داد: ارتباط ما با حرم  از طریق آستان قدس است و همکاران ما 24ساعته در سه شیفت کاری در حال خدمت به زائرین و مجاورین است تا هیچ لحظه‌ای از شبانه روز احساس کمبود امکانات و دلتنگی نداشته باشند.


پژمان با اضافه کردن این نکته که زیبایی شهری سواد بصری شهر را بالا می‌برد ادامه داد: انسان زیبایی را دوست دارد و ماهم در شهری که خانه خودمان است به دنبال زیبایی هستیم؛ خیلی از این زیبایی‌ها مربوط به المان‌های شهری است که خیلی از اینها نشان از عظمت و ظرفیت‌های بالا شهر مشهد و مردمانش است.


تکذیب شهردار شدن احمدی‌نژاد در مشهد


وی خبر اینکه احمدی نژاد شهردار مشهد می شود را تکذیب کرد و تاکید کرد: این فقط یک پیشنهاد بوده که ایشان موافقت نکرده اند و حتما در صورت پیداکردن شهردار بعدی خبرش را اعلام می کنیم، به هرحال من فرزند این شهرم و از 30 سال پیش در پست مدیریتی فعالیت می‌کنم.


نمره قبولی به خودم می‌دهم


شهردار مشهد شناخت بیشتراز شهر و استان را دلیل موفقیت هر شهردار برشمرد و تصریح کرد: شهرهای توریستی که بار معنوی دارند و چه شهرهای توریستی تنها دغدشان همین مسافران است.


پژمان با بیان اینکه در شهر مشهد سه زبان فارسی، انگیسی و عربی وجود دارد، گفت: زبان انگلیسی و عربی جز زبان‌های بین‌المللی هستند که ما پیشنهاد این را دادیم که تابلو‌های سطح شهر و علائم؛ سه زبانه شوند که پذیرفته نشد.


وی تامین منابع مورد نیاز را از سوی شهروندان یاد کرد و افزود: نیمی از این هزینه ها از سوی عوارض ها است، تامین هزینه ها باید به گونه ای باشد که مدیر واحد شهری برای مدیریت شهری برای مدت کوتاهی دغدغه مالی نداشته باشد.


شهردار مشهد گفت: تلاش ما این بوده که تمام کارها در بخش ای تی صورت گیرد و با توسعه فیبر نوری این تبادل اطلاعات را افزایش دادیم، که این قضیه نه تنها شهردار بلکه کل شهر را پشتیبانی می‌کند.


پژمان در پاسخ به سئوالی در خصوص عملکرد هفت ساله‌اش به عنوان شهردار مشهد بیان داشت: من در این هفت سال تمام وظایفم را انجام داده‌ام و رضایت دارم و اگر بخواهم به خود نمره دهم؛ نمره قبولی به خودم می‌دهم، مطمئنم که مردم هم همین نظر را دارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار