آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۴۸۰
مسئول سلسله همایش‌های سزا:

نبود شادی در مساجد موجب دوری جوانان از این پایگاه معنوی شده است

مسئول سلسله همایش‌های سزا در آسیب شناسی خود در خصوص مساجد بیان داشـت: نبود شادی در مساجد موجب دوری جوانان از این پایگاه معنوی شده است که باید این مشکل را رفع کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عزیزی امروز در اولین روز از سلسله همایش‌های سزا (سبک زندگی اسلامی) در حرم مطهر رضوی در مشهد در بیان مشکلات موجود در فضای کنونی مساجد گفت: خداوند به ابراهیم خلیل می‌گوید برخیز و مسجد را آماده کن زیرا این مکانی است که در آن معتکفین و مسلمین اقامت خواهند گزید.


وی ادامه داد: این روایت اهمیت مساجد را نشان می‌دهد، ما نیز باید در مساجد خود بنری با این مضمون بنویسیم که مولا علی(ع) فرمودند«نشستن در مسجد برای من از نشستن در بهشت بهتر است».


عزیزی این بیان مولا علی(ع) را نشانه برکت و رحمت موجود در مساجد دانست و ابراز داشت: اینکه بسیاری از مردم به مساجد روی نمی‌آورند و یا با وجود آمدن به مسجد به گونه‌ای رفتار می‌کنند گویی از آن گریزانند، نشان از درک نکردن حقیقت کلام امام علی(ع) است.


مسئول سلسله همایش‌های سزا در ادامه حضور مردم در مساجد را در شبهای قدر و ایام سوگواری سید الشهدا ظلم به مساجد دانست و افزود: اینکه تنها در شب قدر بیاییم و قرآن برسر بگیریم و برویم آیا برای ما کافی است؟این حضور کم رنگ حق مساجد را ادا نخواهد کرد.


وی به روایتی در خصوص ثواب نماز خواندن در مسجد اشاره داشت و گفت: در آیات آمده است شخصی که یک شبانه روز نمازش را در مسجد بخواند آن هم با جماعتی 10 نفره ثواب 210 روز سال نماز فرادا را برده است.


عزیزی در ادامه به شادی به عنوان یک گزینه فراموش شده در مساجد اشاره کرد و بیان داشت: آن شادی و تشویقی که در سالن ورزشی و یا محافل شادی ما دیده می‌شود در مساجد ما وجود ندارد و این عامل دوری بسیاری از مردم به خصوص جوانان از مسجد شده است.


 مسئول سلسله همایش‌های سزا ادامه داد: نبود شادی و تشویق در مساجد، عامل دور شدن مردم و در نتیجه خالی شدن مساجد از نشاط شده است.


وی فضای کنونی در مساجد را فضای حزن و اندوه دانست و تصریح کرد: ما فرزندانمان را به مسجد نمی‌بریم مگر اینکه شخصی از اقوام ما فوت شده باشد و یا مراسم سوگواری ائمه در راه باشد، و برای شادی به دنبال مکان‌هایی غیر از مساجد هستیم.


عزیزی تشویق‌ها و توجهات محافل شادی را دلیل گرایش جوانان به آن محافل دانست و تاکید کرد: طبیعت انسان دیده شدن و مورد محبت قرار گرفته شدن است باید مساجد را به آن حقیقتی که خداوند در این پایگاه قرار داده است بازگردانیم و جوانان در این پایگاه خود را پیدا کنند.


مسول سلسله همایش‌های سزا در ادامه ائمه جماعات را مورد خطاب قرار داد و افزود: پیغمبر اکرم(ص) در کنار مساجد با فرزندان مردم بازی می‌کردند اما امام جماعات ما برخی آنقدر از مردم فاصله گرفته‌اند که نوجوانان و کودکان جرات رفتن طرف آنها را ندارند.
 

وی شهر استهبان را دارای بیشترین تعداد مساجد و نمازگزار دانست و گفت: در تحقیقات ما شهر استهبان به دلیل وقف درخت گردو برای هر مسجد ساخته شده دارای بیشترین مساجد و به تبع آن نمازگرار شناخته شده است.
 

عزیزی ادامه داد: این به دلیل آن است که در این شهر رسم شده گردوی این درختان را تنها به فرزندان مسجد بدهند، اینچنین است که این کودکان از همان ابتدا شیرینی حضور در مساجد را درک و به اصطلاح بچه مسجدی می‌شوند.
 

مسئول سلسله نشست‌های سزا به تلاش دشمن جهت دور کردن نوجوانان و کودکان از مساجد اشاره کرد و افزود: دشمن در برنامه اسلام هراسی خود ورود جوانان زیر18 سال را به مساجد برخی کشور‌های مسلمان که در اختیار خودشان است ممنوع اعلام کرده است.
 

وی ادامه داد: این را دشمن خوب می‌داند این 18 سال اولیه زندگی هر انسانی آینده او را شکل خواهد داد به همین منظور او را از مسجد دور می‌کنند، باید از این اشتباه که در حال حاضر در پاکستان اجرایی شده درس عبرتی بزرگی بگیریم.
 

عزیزی در پایان به سلسله همایش‌های سزا اشاره کرد بیان داشت: سزا به معنی سبک زندگی اسلامی است که برای تمام رده‌های سنی برنامه دارد، تا بتوان با ایجاد تغییر در مساجد تغییر در سبک زندگی اسلامی را به وجود آورد.


در پایان این همایش تعدادی از ائمات جماعت در سطح شهر مشهد به بیان مشکلات موجود در مساجد جهت ارتباط گیری با جوانان پرداختند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار