«گراف گربه» نقد و بررسی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۶۴۸
در فرهنگسرای بهمن؛

«گراف گربه» نقد و بررسی می‌شود

رمان «گراف گربه» نوشته هادی تقی زاده با حضور جمعی از منتقدین و نویسندگان در فرهنگسرای بهمن نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، رمان «گراف گربه» نوشته هادی تقی زاده با حضور جمعی از منتقدین و نویسندگان در فرهنگسرای بهمن نقد و بررسی می‌شود؛ این برنامه در راستای طرح کتاب سایه بان شهر و با عنوان «حلوای نقد» در تالار مبارک این مجموعه برگزار خواهد شد.


موضوع اصلی کتاب در مورد خاطرات دوران کودکی و انقلاب و تحولات خانوادگی، اجتماعی و سیاسی مردی از نسل متولدین دهه پنجاه می باشد.


گفتنی است، در این برنامه که به همت معاونت آفرینش و اجرای فرهنگسرای بهمن و با حضور نویسنده کتاب برگزار می شود،اسدا... امرائی و آرش سنجابی بعنوان منتقد حضور خواهند داشت؛ همچنین کامران محمدی، نویسنده و مدرس داستان نویسی نیز مدیریت جلسه را برعهده خواهد داشت.


لازم به ذکر است، جلسه نقد وبررسی کتاب «گراف گربه» ساعت 18:30 روز دوشنبه، 4 شهریور در تالار مبارک فرهنگسرای بهمن برگزار خواهد شد. حضور در این برنامه برای کلیه علاقه مندان به عرصه کتاب و کتابخوانی آزاد می باشد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار