کد خبر:۲۵۸۸۳۹
کدخدایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نظام جمهوری اسلامی ظرفیت جا دادن به تمام گروه‌ها و جناح‌ها را دارد

سخنگوی سابق شورای نگهبان در تشریح جایگاه بسیج گفت: نظام جمهوری اسلامی ظرفیت جا دادن به تمام گروه‌ها و جناح‌ها را دارد.

کدخدایی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان اینکه بسیج به تعبیر بزرگان نظام شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده و هست تصریح کرد: بسیج همانطور که از ابتدای انقلاب در شکل گیری نظام نقش اساسی داشته همچنان در استقرار و ادامه راه می‌تواند این نقش عظیم را ادامه بدهد.


وی بیان داشت: بسیج اساتید و دانشجویی اقدامات خوبی را برای استفاده از ظرفیت‌های مختلفی که در دانشگاه‌ها از بخش‌های مختلف صنعت گرفته تا علوم نهفته انجام داده است که امیدواریم با تدبیر و راهنمایی مقام معظم رهبری بتوانند در انجام وظایف خود موفق باشند.

 

سخنگوی سابق شورای نگهبان در خصوص نگرانی برخی مبنی بر تبدیل فضای علمی و ورزشی دانشگاه‌ها به فضای سیاسی گفت: بسیج همانطور که وظیفه دفاع از نظام را بر عهده داشته است در همه عرصه‌ها فعال خواهد بود.

 

کدخدایی ادامه داد: باید تغییر خاصی در فعالیت‌های بسیج اساتید نداشته و حرکت رو به جلویی به سمت علم و تمدن اسلامی داشته باشیم.

 

وی در پایان در خصوص فعالیت مختلف گروه‌های سیاسی در دانشگاه‌ها گفت: خوشبختانه نظام جمهوری  اسلامی این ظرفیت را دارد که همه گروه‌ها و جناح ها در آن جای بگیرند و همه در چارچوب اهداف نظام خواهند بود. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار