نمايندگان مجلس با مسکوت ماندن لايحه آزادي اطلاعات مخالفت كردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۵

نمايندگان مجلس با مسکوت ماندن لايحه آزادي اطلاعات مخالفت كردند

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با درخواست مسکوت ماندن لايحه آزادي اطلاعات به مدت شش ماه براي بررسي و کارشناسي بيشتر درباره آن مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبکه خبر دانشجو»، در جلسه علني صبح امروز مجلس، پيش از ادامه بررسي لايحه آزادي اطلاعات، اين تقاضا مطرح شد که نمايندگان با آن مخالفت کردند و بررسي اين لايحه را ادامه دادند.

از آنجا که در جلسه علني قبلي، ده ماده از اين لايحه تصويب شده بود، امروز نمايندگان ماده يازدهم را بررسي و تصويب کردند.

در اين ماده آمده است: هر يک از مؤسسات عمومي بايد جز در مواردي که اطلاعات طبقه بندي شده دارند، در راستاي نفع عمومي و حقوقي شهروندي دست کم به طور سالانه اطلاعات عمومي شامل عملکرد و بيلان خود را با استفاده از امکانات رايانه اي و حتي الامکان در يک کتاب راهنما منتشر کنند.

با آغاز جلسه غيرعلني غيررسمي درباره خشکسالي با حضور وزراي نيرو و جهاد کشاورزي، بررسي ادامه اين لايحه يعني 13 ماده باقيمانده به جلسات علني بعدي مجلس موکول شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار