اعلام نتایج آزمون نیمه‌متمرکز دکترا 92 / 1900 نفر افزایش ظرفیت
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۷۳۰
12شهریور؛

اعلام نتایج آزمون نیمه‌متمرکز دکترا 92 / 1900 نفر افزایش ظرفیت

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج آزمون نیمه‌متمرکز دکترای 92 سه‌شنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.
اعلام نتایج آزمون نیمه‌متمرکز دکترا 92 / 1900 نفر افزایش ظرفیت

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر خدایی، رئیس سازمان سنجش گفت: آزمون نیمه متمرکز دکترای 92 تا سه شنبه آینده روی سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

 

وی افزود: در این آزمون 217 هزار نفر شرکت کردند که حدود 60 درصد را آقایان و 40 درصد را خانم ها تشکیل داده اند.

 

خدایی تصریح کرد: تعداد پذیرشی که ما انجام خواهیم داد حدود 10 هزار و 800 نفر است که نسبت به سال گذشته 1800 نفر افزایش نشان می دهد و همان نسبت پذیرش برای خانم ها و آقایان وجود دارد.

 

رئیس سازمان سنجش در خصوص تفاوت آزمون دکترای امسال با سال های پیش گفت: تفاوت دکترای سال 91 و 92 فقط میزان تأثیر مصاحبه بود که سال گذشته یک سوم و دو سوم بود که دو سوم نمره مصاحبه بعد از معرفی و یک سوم نمره علمی بعد از معرفی داوطلبان محاسبه می شد، اما امسال نمره مصاحبه 50 درصد و نمره علمی نیز 50 درصد است.

 

وی گفت: برای 10 هزار و 800 نفر حدوداً 23 هزار نفر داوطلب برای مصاحبه پذیرفته شدند؛ به عبارت دیگر از هر دو نفر یک نفر پذیرفته شده اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار