کد خبر:۲۵۹۸۲۸
مدیر کل آموزش و پرورش در خراسان رضوی خبرداد:

نیروی انسانی، فضای آموزشی و محتوای درسی 3 حوزه اساسی در آموزش و پرورش

مدیر کل آموزش و پرورش در خراسان رضوی گفت: نیروی انسانی کارآمد، فضای آموزشی مناسب و محتوای درسی مطلوب سه حوزه اساسی در آموزش و پرورش استان است.
نیروی انسانی، فضای آموزشی و محتوای درسی 3 حوزه اساسی در آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فخریان امروز در نشست خبری در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی در تشریح برنامه‌های این واحد در استقبال بهاری گفت:  ما در سه حوزه نیروی انسانی، فضای آموزشی و محتوی درسی به مرز کامل آمادگی رسیده‌ایم.


وی ادامه داد: حوزه نیروی انسانی با آنکه برای ما دارای اهمیت بسیاری است؛ اما همفکری و همراهی اولیا در این مسیر نیز ما را بسیار یاری ساخته است.


تفاهمنامه کارگروه ماده 18 میان سه وزارتخانه در خصوص ایاب و ذهاب دانش‌آموزان


مدیر کل آموزش و پرورش در خراسان رضوی در ادامه سه وزارتخانه آموزش و پروش، کشور و راه و ترابری را متولیان جابه‌جایی دانش‌آموزان در کشور دانست و افزود: همانند سنوات گذشته در کشور تفاهم نامه‌ای میان وزارت کشور، آموزش و پرورش و راه و ترابری بسته شده است که وظیفه انتقال دانش‌آموزان از مدرسه به خانه و بالعکس را بر عهده دارد.


فخریان ادامه داد: وزارت کشور با فرمانداران و وزارت راه و ترابری با همکاری راهنمایی و رانندگی در انتقال دانش‌آموزان بر اساس تفاهم نامه کارگروه ماده 18 همکاری لازم را انجام می‌دهند.
 

سلامت و آموزش دو شاخصه مهم در سرویس‌های دانش‌آموزان


وی در ادامه سلامت و آموزش را از باید‌های سرویس‌های دانش‌آموزی دانست و افزود: در 35 جلسه که کارگروه 18 با اعطای اصلی خود داشته است به بررسی شرایط مورد نیاز در سرویس‌های دانش‌آموزی پرداخته‌ایم که راههای رسیدن به سلامت و آموزش را نیز بررسی کردیم.


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در این کارگروه به سه اصل اساسی شهریه سال آینده و تعیین آن، مشخص کردن تیپ قرار دادی و رفع مشکلات تیپ قبل و تعاملات سه دستگاه مربوطه پرداخته شد و مشکلات مربوطه مورد بررسی قرار گرفت.


اعلام آمادگی 53 شرکت حمل و نقل در خصوص انتقال دانش‌آموزان


فخریان از همکاری شش شرکت اتوبوسرانی و 47 شرکت تاکسی رانی در بحث سرویس‌ها خبر داد و تاکید کرد: حدود 53 شرکت جهت انتقال دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی با وزارت آموزش به توافق رسیده‌اند که از این تعداد پنجاه درصد را شرکت‌های بانوان تشکیل می‌دهد.


وی از افزایش 20 درصدی هزینه‌ سرویس‌ها در سال جاری خبر داد و افزود: بر اساس مصوب شورای شهر مشهد هزینه سرویس‌ها در مشهد 20 درصد افزایش دارد که از کل هزینه دریافتی 86.5 درصد در اختیار شرکت‌ها و رانندگان، 2.5 درصد در اختیار مدیران و 25 درصد نیز جهت نظارت از والدین دریافت می‌شود.


131 هزار دانش‌آموز از طریق سرویس‌ها جابه جا می‌شوند


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از جابه جایی 131 هزار دانش آموز از طریق سرویس در مشهد خبر داد و گفت: در ایران استان خراسان رضوی در انتقال دانش‌آموزان از طریق سرویس دارای مقام اول است و حتی تهران با جمعیت بیشتر خود در این خصوص در جایگاه دوم قرار دارد.


فخریان گزینش رانندگان و شرکت‌های رانندگی را جهت انتقال دانش‌آموزان از شرایط همکاری دانست و تصریح کرد: امسال از همکاری هفت شرکت با مجموعه آموزش و پرورش به دلیل تخطی از وظایف خود اجتناب کردیم و کارت زرد و قرمز برای این افراد و شرکت‌ها اختصاص داده‌ایم.


سرویس مدرسه یک کلاس سیال است


وی سرویس‌های مدارس را کلاس سیال دانست و بیان داشت: 7436 خودرو که از این تعداد 3370 عدد متعلق به خانم‌ها می‌باشد در کنار هم 131 هزار دانش آموز را انتقال می‌دهند که تلاش ما آموزش این رانندگان جهت رشد دانش‌آموزان تحت حمایت خود است.


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: رانندگان این سرویس‌ها 200 روز فرزندان ما را در رفت و آمد دارند که برای این زمان باید برنامه‌ای داشته باشیم تا در تربیت، آموزش و سلامت این گل‌ها اجحافی صورت نگیرد.


7338 انجمن اولیاء و مربیان در سال جاری شکل می‌گیرند


فخریان در ادامه 15 شهریور تا 15 مهر را مدت زمان شکل گیری انجمن‌های اولیاء و مربیان دانست و افزود: در فاصله یک ماهه از 15 شهریور تا 15 مهر ماه مدیران مدارس فرصت دارند تا انجمن‌های اولیاء و مربیان را تشکیل دهند که البته مدیر موفق کسی است که از 40 روز مانده به شروع زمان تعیین شده به این مهم برسد.


4 میلیارد و 200 هزار تومان مشارکت مردمی در سال 92 


مدیر آموزش و پرورش از دریافت چهار میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی در سال 92 خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی 92-91 مبلغ 2 میلیارد و 200 میلیون تومان از طریق مشارکت‌های مردمی دریافت کردیم که این مبلغ در سال 92 دوبرابر شد.


فخریان ادامه داد: در مجموع در پایان سال 91 73 میلیارد ریال و در امسال 107 میلیارد ریال از سوی اولیای دانش آموزان به این نهاد کمک نقدی و غیر نقدی تعلق گرفته است.


وی در پایان از تحت پوشش بودن 40 هزار نفر از خانواده‌های دانش‌آموزان تحت برنامه خانواده‌ پایدار خبر داد و گفت: در حال حاضر 40 هزار نفر از خانواده‌های دانش آموزان تحت پوشش برنامه‌های خانواده پایدار هستند که از این تعداد 35 هزار نفر به اشتراک مجله پیوند در آمده‌اند که این نیز در نوع خود در کشور بی‌نظیر است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار