عیادت خادمان حرم مطهر رضوی از بیماران 3 استان کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۱۴۸۰
همزمان با میلاد امام رضا(ع) صورت می‌گیرد؛

عیادت خادمان حرم مطهر رضوی از بیماران 3 استان کشور

همزمان با آخرین روز از دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع)، خادمان حرم مطهر رضوی با حضور در 70 بیمارستان در سه استان کشور از 10 هزار بیمار عیادت می‌کنند.
عیادت خادمان حرم مطهر رضوی از بیماران 3 استان کشور

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی ستاد خبری جشن های میلاد رضوی، همزمان با آخرین روز از دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع)، خادمان بارگاه ملکوتی رضوی با حضور در 70 بیمارستان در سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی از 10 هزار بیمار عیادت می‌کنند.


محمود ممتاز، معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی بیان داشت: برای یازدهمین سال متوالی، عیادت از بیماران در راستای ایجاد حلقه اتصال و ارتباط معنوی قلب‌های شکسته و آرزومند بیماران و خانواده‌هایشان با امام رضا(ع) صورت می‌گیرد.

 

وی افزود: در این برنامه معنوی، خادمان حرم امام رضا(ع) به عیادت بیماران می‌روند و با اهدای هدایای متبرک برای تمام بیماران آرزوی سلامتی می‌کنند.

 

لازم به ذکر است، در این ایام مبارک، خادمان حرم ملکوتی امام رضا (ع) در مشهد مقدس از بخش‌های نوزادان، کودکان، CCU، بخش قلب مردان و دیگر بخش‎‌های بیمارستان‌های قائم و امام رضا(ع) بازدید می‌کنند و به بیماران و پرسنل مشغول در واحد‌ها گل و هدایای متبرک اهدا خواهند کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار